Muista muuttosiivous!

Kun muutat pois, tyhjennä huoneistosta kaikki omat tavarasi ja siivoa asunto ja varastotilat.

Millainen on riittävän hyvä muuttosiivous? Hyvä perussääntö on, että koti pitää siivota niin hyvin, että uusi asukas voi ottaa huoneiston käyttöönsä siivouksetta. Jos laiminlyöt muuttosiivouksen, TVT:llä on oikeus pidättää siivouskulut vakuusmaksusta tai laskuttaa siivouksesta aiheutuneet kulut.

Huomaa, että muuttosiivous ei koske pelkästään huoneiston sisätiloja. Tyhjennä ja puhdista myös parveke ja/tai huoneistopiha ja huoneistovarasto. Huolehdi omaisuutesi pois myös pysäköintialueelta ja ulkoiluvälinevarastosta.

Tee muuttosiivous ennen avainten luovutusta. Tarkastamme huoneiston kunnon ja siivouksen poismuuton jälkeen. Tarkastuksessa huomioidaan asumisesta johtuva normaali kuluminen. Muista, että kulunut ja likainen pinta ovat eri asioita.              

Lue lisää vinkkejä muuttosiivoukseen Asukkaalle-osiosta.