Hae kotia helposti

TVT ottaa käyttöön asuntohakemuksen, joka mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen.

Ulkonäkömuutoksesta huolimatta asuntohakemuksen sisältö ei muutu. Hakemuksessa kysytään sen käsittelyyn tarvittavia tietoja hakijan nykyisestä tilanteesta ja tarpeista.  

Uudistettua hakemusta on helppo käyttää, koska se mukautuu niin pöytätietokoneelle, tabletille kuin älypuhelimelle. Kun hakemus mukautuu näytön kokoon sopivaksi, teksti pysyy luettavan kokoisena eikä sitä tarvitse liikuttaa sivuttain.

Jatkossa hakemuksen voimassaoloajan päättymisestä voi saada muistutuksen. Jos täytät hakemukseen sähköpostisoitteesi, saat muistutusviestin, josta pääset jatkamaan hakemuksesi voimassaoloa. Muistutus lähetetään kaksi viikkoa ennen hakemuksen voimassaolon päättymistä.

Uudistettu asuntohakemus tulee käyttöön keskiviikkona 21.3. Pääset täyttämään hakemuksen TVT Asuntojen verkkosivujen kautta.