Allekirjoita sopimus sähköisesti

TVT:llä on otettu käyttöön mahdollisuus allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti. Vuokrasopimus on edelleen mahdollista tehdä myös käymällä henkilökohtaisesti TVT:n toimistolla. Voit päättää allekirjoitustavan itse, kun olet hyväksynyt asuntotarjouksen ja saanut ohjeet sopimuksentekoon.

Tällä hetkellä voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti vain, jos olet uusi TVT:n asiakas ja muutat normaaliin vuokra-asuntoon. Jos kyseessä on tukiasunto tai muutto yhdestä TVT:n kodista toiseen, vuokrasopimus on edelleen tehtävä toimistolla.

Jos valitset sähköisen allekirjoituksen, voit tehdä sopimuksen sinulle sopivana ajankohtana riippumatta TVT:n toimiston aukioloajoista. Uuden kodin avaimet noudetaan edelleen sovittuna aikana TVT:n toimistolta.  

Vuokrasopimuksen tekemisen edellytykset ovat samat riippumatta allekirjoitustavasta. Voit allekirjoittaa sopimuksen vasta, kun olet maksanut vuokravakuuden ja toimittanut TVT:lle pyydetyt liitteet. Tarvittavat liitteet voi tarkistaa asuntotarjouksesta tai verkkosivuiltamme (linkki). Liitteet voi toimittaa TVT:lle esimerkiksi sähköpostilla.

Sähköinen allekirjoitus edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Palvelussa voi käyttää Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, S-Pankin, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankin ja Ålandsbankenin tunnuksia.

Saat sopimuksen allekirjoituslinkin sähköpostiisi, kun olet maksanut vakuuden, toimittanut liitteet ja sopinut avaimen noutoajan. Jos vuokrasopimuksen tekee kaksi henkilöä yhdessä, molempien on myös allekirjoitettava vuokrasopimus. Silloin lähetämme molemmille sopimusosapuolille oman allekirjoituslinkin. 

Lisätietoja vuokrasopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta saat tarvittaessa palvelunumerosta 02 262 4777.