Palveluohjausta ikääntyneille

Koetko olevasi yksinäinen? Kaipaatko tietoa kaupungin ja järjestöjen palveluista ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista? Voit nyt hakeutua ryhmämuotoiseen palveluohjaukseen.

Turussa kokeillaan ryhmämuotoista palveluohjausta 60 vuotta täyttäneille turkulaisille, jotka eivät ole säännöllisten palvelujen piirissä. Tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo tulla keskustelemaan, kyselemään ja saamaan vinkkejä.

Ryhmiä muodostetaan kaksi ja niihin molempiin voi osallistua enintään kahdeksan henkilöä. Ensimmäinen ryhmä alkaa maaliskuussa 2018 ja toinen toukokuussa. Osallistujille maksuttomat ryhmät kokoontuvat neljä kertaa kaksi tuntia kerrallaan. Ryhmän kokoonpano säilyy samana kaikkina tapaamiskertoina ja keskustelut ryhmässä ovat luottamuksellisia.  

Ryhmät kokoontuvat kaupungin palvelupisteessä Lausteella ja Palvelutalo Iso-Heikissä Iso-Heikkilässä. Ryhmiin voi osallistua riippumatta siitä, missä päin Turkua asuu. Ryhmiin hakeudutaan ottamalla yhteyttä ryhmäohjaajiin.

Maaliskuussa alkavaan ryhmään pyritään 2.3.2018 mennessä ja toukokuussa alkavaan ryhmään 11.4.2018 mennessä.

Ryhmämuotoista palveluohjausta kokeillaan Asiakkaan polku -hankkeessa (STEA), joka on Turun kaupungin hyvinvointitoimialan ja Turun Kaupunkilähetys ry:n yhteishanke.

Ryhmäohjaajien yhteystiedot:

palveluohjaaja Antero Lehtonen, Turun kaupungin hyvinvointitoimiala, puh. 040 543 3737, antero.lehtonen @ turku.fi

sosiaaliohjaaja Marika Siika, Turun Kaupunkilähetys ry, puh. 040 586 6055*, marika.siika @ tukenasi.fi


*Puhelinnumero korjattu 6.2.2018