KOVAa koulutusta

Miten kohtuuhintainen vuokra-asuminen toteutetaan ja missä valtakunnallinen asuntopolitiikka menee? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatiin vastauksia Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät – KOVA ry:n koulutuksessa 25.-26. tammikuuta.


Muovipakkaukset kiertoon

Hyötyjätteiden lajitteluvelvollisuus kiinteistöillä laajenee. Tämän myötä TVT:n talokohteissa käynnistyy muovipakkausten keräys. Muovipakkausten keräysastioiden toimitus TVT:n talokohteisiin alkaa huhtikuussa.


Palveluohjausta ikääntyneille

Koetko olevasi yksinäinen? Kaipaatko tietoa kaupungin ja järjestöjen palveluista ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista? Voit nyt hakeutua ryhmämuotoiseen palveluohjaukseen.


Varaudu myrskyyn

Kovia tuulia ja myrskypuuskia on Suomessa lähinnä syksyisin ja talvisin. Ne voivat aiheuttaa monenlaisia vahinkoja. Mieti, miten voit varautua poikkeustilanteisiin omatoimisesti. Tutustu myös kotitalosi pelastussuunnitelmaan.


Lahjakortti Lumikonkadulle

Lumikonkatu 2 A- ja B-taloissa alkaa kesällä peruskorjaus. Korjausten laajuuden vuoksi kaikkien asukkaiden on muutettava pois.


Uusiin sopimuksiin tupakointikielto

TVT:n 1.1.2018 jälkeen alkaviin vuokrasopimuksiin tulee pykälä, joka kieltää tupakoinnin huoneistossa. Kielto ei vaikuta aikaisemmin alkaneisiin vuokrasopimuksiin.