Uusi asumisneuvoja

TVT:n asukkaita palvelee nykyisin kolme asumisneuvojaa.

Kolmas asumisneuvoja aloitti työskentelyn heinäkuussa. Lisäpanostuksen toivotaan parantavan palvelujen saatavuutta ja lyhentävän odotusaikoja.

Asumisneuvojat ovat sosiaalialan ammattilaisia, jotka ovat mukana erilaisissa asumisen haasteissa kuten vuokravelkojen ja erilaisten häiriöiden selvittelyssä. Asumisneuvoja voi auttaa asukasta sosiaali- ja terveyspalvelujen hakemisessa ja muutoin selvittää asumisen ongelmatilanteita. Asumisneuvoja toimii yhteistyössä erityisesti isännöinnin, vuokravalvonnan sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa riippuen asiakkaan tarpeista. Asumisneuvojaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Asumisneuvojien työpiste on TVT:n toimistossa osoitteessa Käsityöläiskatu 3. Kun tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä. Tapaamisaika kannattaa sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Voit tarkistaa omasta asuintalostasi vastaavan asumisneuvojan TVT:n verkkosivujen hakutoiminnosta (linkki). Asumisneuvojat tavoittaa myös asumisneuvonnan yhteisestä sähköpostiosoitteesta asumisneuvonta @ tvt.fi.