Kuntoilupuisto Lumikonkadulle

TVT on toteuttanut Pansioon kuntoilupuiston, joka on kaikkien alueen asukkaiden käytössä.

Puisto sijaitsee rauhallisessa paikassa Lumikonkadun päässä.

Turun kaupunki panostaa lähiöiden suunnitelmalliseen kehittämiseen. Viime vuonna kohdealueena oli Pansio-Perno. TVT osallistui kehittämiseen toteuttamalla alueelle erilaisia asumisviihtyisyyttä parantavia toimia.

TVT:llä toivotaan, että asukkaat viihtyvät ja voivat hyvin. Lumikonkadun kuntoilupuisto tuo liikuntamahdollisuudet lähelle kotia, minkä toivotaan laskevan kynnystä urheilla. Kuntoilupuistossa ehtii käydä vaikka joka päivä.

Puistoon on asennettu kuntoiluvälineitä, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Välineet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on käyttöohjeet. Välineillä voi tehdä monipuolisesti erilaisia harjoituksia. Parhaan käsityksen kuntoilumahdollisuuksista saa käymällä itse paikalla.

Toivottavasti puisto on vilkkaassa käytössä varsinkin, kun kevätkelit vähitellen koittavat.

Kuntoilupuisto