Etsimme nyt rakennuttajavalvojaa

Varmistat TVT Asuntojen kiinteistö- ja rakennuskannan kunnossapidon laadun kannattavasti. Toimit korjausrakentamisen asiantuntijana ja TVT Asuntojen edustajana urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja rakennuttajakonsulttien suuntaan. Hallitset rakentamisen urakka-asiakirjat, kuten piirustukset, työselitykset ja urakkasopimukset. Hoidat omalta osaltasi rakennustöiden valvontaa ja työmaakokouksia asuintalokohteissa.

Sinulla on kokemusta rakennustöiden valvonnasta, rakennuttamisesta tai rakennesuunnittelusta sekä innostusta korjausrakentamiseen. Arvostamme erityisesti rakennustöiden työmaajohtokokemusta. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri ja sinulla on hyvät atk-taidot sekä valvojan ja rakennuttajan pätevyys tai kyky hankkia pätevyydet. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Työskentelyotteesi on energinen, oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja huolellinen. Pystyt hallitsemaan yhtä aikaa useita, eri vaiheessa olevia hankkeita sekä tekemään niihin liittyviä päätöksiä nopeastikin. Yhteistyö- ja neuvottelutaitosi sekä sopiva jämäkkyytesi varmistavat asioiden sujumisen. TVT Asunnoilla arvostetaan halua oppia uutta ja kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Romana Managementin konsultti Sari-Anne Poikkijoki, puh. 050 5167399, keskiviikkona 26.8. klo 13-14, torstaina 27.8. klo 8-9 ja tiistaina 1.9. klo 16-17.

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 6.9. sähköisestiwww.romana.fi kohdassa ”Hae ilmoitettua tehtävää” / TVT Asunnot Oy – rakennuttajavalvoja.