Kaunis koti vaahteroiden katveessa – Bastioninkatu 3

Uusi koti kehittyvällä alueella

Upea uudiskohteemme sijaitsee Skanssin alueella monipuolisten palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien keskellä. Kauppakeskus Skanssin kaupat ja ravintolat ovat vain muutaman askeleen päässä. Enemmän askelia saa kerättyä läheisellä ulkoilureitillä, joka pitkin pääsee länteen Katariinanlaakson kautta Ispoisten kuntoreitille ja Luolavuoreen. Itään vievä reitti taas haarautuu kaupunkiin päin Lehmusvalkamaan asti ja Lausteen kuntoradan kautta Kaarinan keskusurheilukentälle. Seikkailla voi maanpinnan lisäksi yläilmoissa, koska kulman takaa löytyy seikkailuhuvipuisto Flowpark. Liikenneyhteydet ovat hyvät, ja bussilla pääsee kätevästi niin Turkuun kuin Kaarinaankin.

TALOTIEDOT

Skanssissa sijaitsevan Bastioninkatu 3:n A-talo valmistui huhtikuussa 2018 ja B-talo elokuussa 2018. Rakennuksissa on yhteensä 114 savutonta asuntoa.

Asukkaiden käytössä on talosauna, ulkoiluvälivarasto ja lämminvarasto. Pesutupa löytyy A-talosta, B-talossa on kuivauskaappi. Kohteessa on hissi. Autolle voi vuokrata piha- tai hallipaikan.

Talossa on kaapeli-TV ja vuokraan sisältyy laajakaista. Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan.

Vesiennakkomaksu on 22 €/hlö/kk.

Valmistumisvuosi:
2018
Talotyyppi:
kerrostalo
Rahoitusmuoto:
aravarahoitteinen
Hissi:
on
Sauna:
on
Pesutupa:
A-talossa, B-talossa kuivauskaappi
Vesi:
kulutuksen mukaan, vesiennakkomaksu 22 €/hlö/kk.
Sähkö:
kulutuksen mukaan
Laajakaista:
on
Isännöinti:
TVT Asunnot Oy

Vapaat asunnot

Yksiöt

Kaksiot