Nokka kohti kotia luonnon helmassa

Uusin asuntokohteemme Lumikonkatu 2 C kohoaa korkeuksiinsa keskellä vehreää ympäristöä, avaria piha-alueita ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Viihtyisiä, täysin remontoituja asuntoja on tarjolla yhdelle hengelle, parille tai isommallekin perheelle. Kaikissa kodeissa on käytetty korkealuokkaisia materiaaleja. Ylimmästä kerroksesta löytyy myös upea saunaosasto, jonka näköalaparvekkeelta voi tähytä horisonttiin. 

Haku nyt käynnissä. 


TALOTIEDOT

Pansiossa sijaitseva Lumikonkatu 2 C on vuonna 2017 peruskorjattu kohde. 8-kerroksisessa rakennuksessa on 48 asuntoa. Vuokrasopimukset alkavat 1.11.

Asunnot ovat savuttomia. Vuokraan sisältyy laajakaista. Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Vesiennakkomaksu on 22 €/hlö/kk.

Kohteen ylimmässä kerroksessa on upea saunaosasto näköalaparvekkeella sekä kerhohuone yhteiskäyttöön. Kellarikerroksesta löytyvät ulkovälinevarasto, lastenvaunuvarasto, lämminvarasto, pesutupa ja kuivaushuone.

Valmistumisvuosi / peruskorjattu:
1967 / 2017
Talotyyppi:
kerrostalo
Rahoitusmuoto:
aravarahoitteinen
Hissi:
on
Sauna:
Saunaosasto/takkahuone 8.krs
Pesutupa:
on, kellarikerros
Kuivaushuone:
on, kellarikerros
Vesi:
kulutuksen mukaan. Vesiennakkomaksu 22 €/hlö/kk.
Sähkö:
kulutuksen mukaan
Laajakaista:
on
Isännöinti:
TVT Asunnot Oy

Alueen asukkaat kertovat


Alueen plussat

 • Metsä lähellä, loistavat ulkoilumaastot
 • Paljon harrastusmahdollisuuksia
 • Hyvät kulkuyhteydet
 • Rauhallisuus
 • Yhteisöllisyys
 • Talon leikkipuisto
 • Aktiivinen nuorisotalo

TAPAA MÖLSÄT

Juha, Maiju, Joona 11 v ja Jaajo 7 v sekä koirat Tellervo ja Inkeri
Lumikonkatu, Pansio

”Olen asunut lähes koko ikäni Pansiossa ja Lumikonkadulla nyt vuoden verran. Täällä on rauhallista, pihalla on hyvät leikkimahdollisuudet lapsille ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset joka paikkaan. Ihmiset tuntevat toinen toisensa, on sitä aitoa yhteisöllisyyttä. Lisää lapsiperheitä tosin saisi alueelle tulla”, Juha sanoo.
”Ympäristö, ulkoilumahdollisuudet ja läheinen kuntopuisto ovat ehdottomasti valtteja. Metsä on lähellä ja sieltä voi saada syksyllä kerättyä hyvän marja- ja sienisaaliin. Poikien kanssa taas käymme usein läheisellä urheilukentällä potkimassa palloa. Oman talon pihaa olemme laittaneet kuntoon pienen aktiivisen joukon voimin – hankkineet kukkia ja kiinnittäneet linnunpönttöjä”, Maiju kertoo.
”Harrastan jalkapalloa ja viihdyn urheilukentällä. Nuorisotalolla voi pelata biljardia, pingistä ja paljon muuta. Sieltä järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia ja leirejä”, Joona kehuu.
”Täällä on tosi mukava asua. Tykkään meidän talosta ja takapihan leikkipuistosta. Nuokkarilla on myös kiva käydä”, Jaajo toteaa.

TAPAA VILLE

Kimppakämppä lemmikkeineen
Kivilinnankatu, Pansio

”Muutin vuosi sitten Joensuusta Turkuun opiskelemaan levyseppähitsaajaksi, enkä tiennyt Pansiosta ennalta juuri mitään. Asunto löytyi vähän kuin lennosta netin kautta. Parasta tällä alueella ovat rauhallisuus sekä läheiset lenkkipolut ja frisbeegolfrata. Keskustaan pääsee vaivattomasti yhdellä bussilla. Mielestäni alue sopii niin lapsiperheille, duunareille kuin opiskelijoillekin.”

Alueen plussat

 • Rauhallisuus, ei metelöintiä
 • Hyvät kulkuyhteydet keskustaan
 • Lenkkipolut ja frisbeegolfrata
 • Lähellä Ruissaloa

Vapaat asunnot