TVT Logo
Asuntokohteen julkisivu, KONRADINKUJA 1, 20610 Turku

Konradinkuja 1

Huoletonta asumista hyvien ulkoilumahdollisuuksien ja liikenneyhteyksien varrella

Konradinkujan uudet, energiatehokkaat kodit sijaitsevat rauhallisella alueella, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä tarvittavia palveluja. Nämä kodit ovat ihanteellisia niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Talot valmistuvat kesäkuun 2024 aikana.

KaupunginosaKaupunginosa
Varissuo
HissiHissi
On
AutopaikkojaAutopaikkoja
50
TaloyhtiösaunaTaloyhtiösauna
Kyllä
ValmistumisvuosiValmistumisvuosi
2024

Konradinkujalle valmistuvat kodit sopivat niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Kaksi taloa kätkee sisälleen tehokkaasti suunniteltuja yksiöitä (29,5 m²), kaksioita (40–48,5 m²) ja kolmioita (65–69 m²), joissa jokaisessa on lasitettu parveke lisäämässä asumismukavuutta ja tilan tuntua. Asunnoissa on hyvin säilytystilaa, ja osassa asunnoissa on myös erillinen vaatehuone.

Yhteiskäyttötiloja on runsaasti: kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone ja saunat, joista toinen on infrapunasauna. Taloissa on hissit. Piha-alueella on useita parkkipaikkoja, viihtyisä istuskelualue sekä talojen sisäpihan suojaan sijoitettu lasten leikkipaikka. Kotien lämmitys on paikallisesti tuotettua ja kustannustehokasta, sillä energiankulutuksessa hyödynnetään Varissuon lämmön hakevoimalaa.

Sijainniltaan Konradinkujan kodit sopivat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia arvostavalle. Aivan kotiovelta avautuu Varissuon kuntoradalle johtavat metsäiset polut, ja jäähalli sekä frisbeegolfrata sijaitsevat parin sadan metrin päässä. Lisäksi Varissuon liikekeskuksen monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, kaupat ja kirjasto ovat kävelyetäisyydellä. Linja-autot kulkevat tiheästi aivan talojen edustalla sijaitsevalta bussipysäkiltä.

TaytaHakemus
Vapaita asuntoja: 46

Täytä asuntohakemus
Konradinkuja 1 havainnekuva

Asuntokohde

Osoite
KONRADINKUJA 1, 20610 Turku
Huoneistoja
88
Vesi
kulutuksen mukaan vesiennakko /hlö /kk
Sähkö
kulutuksen mukaan sähköyhtiö laskuttaa
Hissi
Kyllä
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Energialuokka
B
Kerroksia
8
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
WC
Tilaa pesutornille
Taloyhtiön sauna
Kyllä, lisäksi infrapunasauna
Yhteiset tilat
Kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone

Kohteen kuvia

Kohteen pohjakuvia

Tämän kohteen asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Sijainti kartalla

konradinkuja 1, 20610 turku

KONRADINKUJA 1, 20610 Turku kartalla