TVT Logo
Asuntokohteen julkisivu, KASKENTIE 18 / KURJENMÄENKATU 17, 20720 Turku

Kurjenmäki

Vanhan ajan tunnelmaa, tämän päivän mukavuutta

Kurjenmäen puutaloissa aloitettiin perusparannus vuoden 2023 syksyllä, ja nyt kesäkuussa ensimmäinen talo valmistuu remontista. Näissä perinteikkäissä puutalokodeissa vanhan ajan viehätys yhdistyy nykyaikaisen asumisen mukavuuksiin.

KaupunginosaKaupunginosa
Kurjenmäki
HissiHissi
Ei
TaloyhtiösaunaTaloyhtiösauna
Ei
ValmistumisvuosiValmistumisvuosi
1938

Kurjenmäen keltaisten puutalojen tarina on alkanut jo vuonna 1938, kun ne ensimmäisen kerran avasivat ovensa asukkailleen. Vuosikymmenten saatossa Kurjenmäen kodit ovat nähneet paljon elämää ja palvelleet asukkaitaan uskollisesti. Puutalojen perusparannus aloitettiin vuoden 2023 syksyllä, ja nyt kesäkuussa ensimmäinen talo, Kurjenmäenkatu 17 J, valmistuu remontista. Perusparannus suoritetaan taloihin vaiheittain siten, että viimeinen talo valmistuu remontista vuonna 2025.

Keltaisen puutalon kodeista huokuu kodikkuus. Lattia on kestävää, vaaleaa vinyylilankkua, ja harmonisen sävyiset tehosteseinät tuovat maltillisesti väriä muuten valkoisille seinille ja helmipaneelikatolle. Käyttökelpoinen pönttöuuni tuo koteihin ihanaa vanhan ajan charmia. Keittiössä on valkoiset kaapinovet, laatoitettu välitila sekä tammikuvioitu laminaattitaso. Keittiö on päivitetty Electroluxin kodinkoneilla. Lisäksi asunnoissa on pieni laatoitettu asuntopiha.

Kurjenmäen asuntoalue sijaitsee reilut kaksi kilometriä Turun keskustasta Kupittaan suuntaan. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja busseja kulkee tiheään niin Kaskentien kuin Uudenmaantien puolelta. Kohteen läheltä löytyy kattavasti kaikki tarvittavat palvelut. Kupittaan puiston vehreät maisemat, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja muun muassa maauimala sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

TaytaHakemus
Vapaita asuntoja: 0

Täytä asuntohakemus
Julkisivukuva Kurjenmäenkatu 17

Asuntokohde

Osoite
KASKENTIE 18 / KURJENMÄENKATU 17, 20720 Turku
Huoneistoja
6
Vesi
kulutuksen mukaan vesiennakko /hlö /kk
Sähkö
kulutuksen mukaan sähköyhtiö laskuttaa
Hissi
Ei
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1938
Peruskorjausvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Puutalo

Kohteen kuvia

Kohteen pohjakuvia

Tämän kohteen asunnot

Kaksiot

Kolmiot

Sijainti kartalla

kaskentie 18 / kurjenmäenkatu 17, 20720 turku

KASKENTIE 18 / KURJENMÄENKATU 17, 20720 Turku kartalla