TVT Logo
Asuntokohteen julkisivu, VAALANTIE 27, 20750 Turku

Vaalantie 27

Viihtyisää asumista perusparannetuissa rivitalokodeissa

Vaalantie 27:n rakastettu rivitalokohde kätkee pian syliinsä uudistettuja koteja, joissa yhdistyvät nykyaikaisen asumisen mukavuudet ja perinteisen rivitalokodin tunnelma. Talot A ja B valmistuivat perusparannuksesta huhtikuussa 2024. Talojen C, D ja E perusparannus valmistuu syksyllä 2024.

KaupunginosaKaupunginosa
Vaala
HissiHissi
Ei
AutopaikkojaAutopaikkoja
43
TaloyhtiösaunaTaloyhtiösauna
Ei
ValmistumisvuosiValmistumisvuosi
1991

Vaalantie 27 on vuonna 1991 rakennettu rivitalokohde, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä Vaalan pientaloalueella. Rivitalot ovat parhaillaan perusparannuksen kohteena. Perusparannuksessa uusitaan asuntojen sisätiloissa muun muassa keittiöt, kylpyhuoneet, seinät ja lattiat. Sisätilojen lisäksi myös asuntojen ulkotilat ja piha-alueet uusitaan sekä talotekniikka päivitetään. Näin varmistetaan, että asunnot ovat nykyaikaisia, toimivia ja viihtyisiä.

Vaalantie 27:n uudistetut kodit ovat helppohoitoisia, tilavia ja valoisia kaksioita, kolmioita ja neliöitä, joissa kaikissa on oma sauna ja takapiha. Aidatulla asuntopihalla voit rauhassa siemailla aamukahvia tai nauttia lämpimistä kesäilloista. Talojen suojaisassa pihapiirissä on myös lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmätkin voivat leikkiä turvallisesti näköyhteyden päässä.

Lemmikit ovat tervetulleita, ja laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä pesutupa ja kuivaushuone, ja jokaisella asunnolla on oma kylmä ulkovarasto. Autopaikkojakin löytyy hyvin.

Vaalantie 27 sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Turun keskustasta, Lausteen ja Kaarinan suuntaan. Alueella on monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet, kuten Lausteen kuntorata, frisbeegolfpuisto ja Raastuvanpuiston koira-aitaus. Alueella on toimivat bussiyhteydet ja lähikauppakin on pienen kävelymatkan päässä. Lisäksi kauppakeskus Skanssi ja Varissuon Liikekeskus ovat vain muutaman kilometrin päässä.

Perusparannuksen aikataulu on seuraavanlainen: A ja B talot valmistuivat perusparannuksesta huhtikuussa 2024, ja talojen C, D ja E arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024. Taloyhtiön autopaikat, pesutupa ja kuivaushuone otetaan käyttöön urakan loppuvaiheella. Myös talojen A ja B asuntopihat eivät ole käytettävissä vielä sisään muutettaessa.

TaytaHakemus
Vapaita asuntoja: 0

Täytä asuntohakemus

Asuntokohde

Osoite
VAALANTIE 27, 20750 Turku
Huoneistoja
32
Vesi
kulutuksen mukaan vesiennakko /hlö /kk
Sähkö
kulutuksen mukaan sähköyhtiö laskuttaa
Hissi
Ei
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Energialuokka
E
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
1991
Peruskorjausvuosi
2007
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
WC
Tilaa pesutornille
Yleiset tilat
Pesutupa ja kuivaushuone
Perusparannusvuosi
2024

Kohteen kuvia

Kohteen pohjakuvia

Tämän kohteen asunnot

Kolmiot

Neliöt ja suuremmat

Sijainti kartalla

vaalantie 27, 20750 turku

VAALANTIE 27, 20750 Turku kartalla