TVT Logo
Raision Sointu Ii sijaitsee päättyvän tien päässä.

Loimukatu 3, Raisio

Raision keskuspuiston laitamille, Kerttulaan, rakentuu viisikerroksinen asuinkerrostalo. Asuntokohde sijoittuu Loimukadun päähän, rauhallisen metsän reunalle. Aivan kohteen vierestä löytyy Kerttulan urheilukentät, sekä koulu ja päiväkoti. Raision keskustaan on matkaa vain kilometrin verran.

Rakenteilla oleva Raision Sointu II on viisikerroksinen asuinkerrostalo.

Loimukadulle viihtyisiä koteja pariskunnille ja perheille

Loimukadun varrelle (as oy Sointu II) valmistuu 33 uutta vuokrakotia. Tyylikäs valkoinen kerrostalo lasitettuinen parvekkeineen muistuttaa kovasti naapuritalojaan ja täydentää kadun asuintalokokonaisuuden. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, joten kohde soveltuu hyvin pariskunnille ja perheille.

Viisikerroksinen asuintalo on esteetön ja talosta löytyy hissi. Parkki- ja katospaikkoja on hyvin kohteen takana, myös sähköautojen lataamiseen on varaukset olemassa.

Kohteen sijainti on ideaali liikunnasta ja urheilusta pitäville, sillä Loimukadun alusta puiston laidalta löytyy mm. urheilukenttiä, tennis- ja jäähalli. Lapsiperheiden arkea helpottavat lähes naapurista löytyvät päiväkoti ja koulu. Asuinkerrostalojen välissä on talojen yhteiset leikki- ja oleskelualueet.

Liikuntahallit ovat Loimukadulla sijaitsevan Raision  Sointu II: n välittömässä läheisyydessä.

Kaksioita ja kolmioita

Kohteeseen valmistuu 33 uutta vuokrakotia, kaksioita ja kolmioita. Suurimmassa osasa asuntoja on saunat. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet, paitsi alimmassa kerroksessa on terassipatiot.

Asuntojen kokonaislukumäärä: 33 Asuinkerroksia: 5

• kaksiot 38,5m2 • kaksiot saunalla 47,5–53m2 • kolmiot saunalla 66–78,5m2

Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 alkupuolella. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista (arviolta loppuvuodesta 2022).

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Loimukatu 3 rakentammisen infograafi.

Artikkelit

Loimukadun uudiskohde valmistuu Raision Kerttulaan.

TVT:n uudiskohde valmistui Raision Kerttulaan

Raision Kerttulaan (os. Loimukatu 3) valmistuu 33 uutta TVT-kotia. Asukkaat muuttavat kohteeseen vaiheittain. Ensimmäiset asukkaat pääsevät tänään muuttamaan sisään - onnea uusiin koteihin!

Lue koko artikkeli
TVT Asuntojen uudet kohteet sijoittuvat Raision keskuspuiston laidalle.

Asuntohaku on nyt auki Raision uusiin koteihin

Uusia vuokrakoteja Raision keskuspuiston laidalle. Kohteiden arvioidaan valmistuvan keväällä 2023. Asuntohaku on nyt käynnissä, hae nyt uutta kotia!

Lue koko artikkeli
Raision keskuspuiston maisemia.

Raision keskuspuiston laidalle rakentuvat TVT:n uudiskohteet ...

Asuntokohteet valmistuvat keväällä 2023. Kohteiden ennakkomarkkinointi on käynnissä, ja asuntohaku alkaa 26.10.2022, jolloin asuntojen vuokrat, pohjakuvat ja muut tarkemmat asuntokohtaiset tiedot julkaistaan.

Lue koko artikkeli
Vehreä Kerttulan keskuspuisto Raisiossa.

Keskuspuiston laidalle rakenteilla 80 uutta TVT-kotia ...

TVT Asunnoilla on Raisiossa rakenteilla kaksi asuinkerrostaloa, joihin valmistuu yhteensä 80 uutta vuokrakotia. Kumpikin kohteista sijaitsee Kerttulan keskuspuiston laitamilla.

Lue koko artikkeli

Etäisyydet

Kauppatori
8 km kauppatorille
Linjaauto
Bussilla 25 min
Polkupyora
Pyörällä 25 min
Autopaikka
Autolla 15 min

Lähellä

LahikauppaKaupat
UlkoilumaastotPuistot
UlkokuntosaliLiikuntakeskus
UlkoilumaastotUlkoilumaastot

Raisio kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Raisio sijainti kartalla