TVT Logo
Linkkitorninkatu 2:n kaksi rakenteilla olevaa kerrostaloa.  Talojen välissä nostokurki.

Linkkitorninkatu 2

Linkkitorninkadulle, Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen, rakentuu kokonaan uusi asuinalue tyylikkäine asuintaloineen. Alueen ympäristö on vehreää ja rauhallista, sillä alue rajautuu metsän ja puistoalueen väliin.

LInkkitorninkatu 2 A- ja B-talot rakentuvat metsän reunaan.

Uusi asuinalue Pääskyvuoren vanhan linkkitornin kupeeseen

Uuden asuinalueen, Linkkitornin, ympäristö on vehreää ja rauhallista. Alue rajautuu metsän ja puistoalueen väliin. Rauhallisista maisemista huolimatta Itäharjun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Linkkitorninkatu 2 sijoittuu uuden asuinalueen keskelle, lähelle uutta liikenneympyrää Jaanintiellä. Kohteen takana on iso metsäalue ja aivan talojen vierestä kulkee ulkoilureitti metsäpoluille. Talvisin metsän reunalta löytyy myös pulkkamäki. Lähistöllä sijaitsee myös mm. Kuralan Kylämäki.

Lyhyen kävelymatkan päässä on Itäharjun kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Myös bussiyhteydet alueelta ovat hyvät, ja busseja kulkee tiuhaan tahtiin Itäharjun ja keskustan väliä. Autolla pääsee nopeasti sekä Ohikulkutien että Helsingintien suuntaan. Kupittaan juna-asemalle on matkaa vain noin 3 kilometriä.

LInkkitorninkatu 2 rakentuu aivan metsän viereen. Taustalla Pääskyvuoren linkkitorni.

Monipuolinen asuntovalikoima

Linkkitorninkatu 2 koostuu kahdesta kerrostalosta, joihin tulee yhteensä 71 asuntoa. Kohteen asuntovalikoima on monipuolinen aina yksiöistä saunallisiin neliöihin (asuntokoot 31,5–97 m2). Asunnoissa on isot, lasitetut parvekkeet.

Talojen taakse tulee pihakansi, jonka alle tulee parkkipaikkoja. Pihakannen päälle tulee mm. lasten leikkipaikka ja istuskelualueita. Asuntokohteesta löytyy myös yhteissauna.

Asuntojen kokonaislukumäärä: 71 Kerrostaloja: 2

• yksiöt 31,5–35,5m2 • kaksiot 33,5–50,5m2 • kolmiot 54m2 • neliöt saunalla 87,5–97m2

Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 loppukeväällä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Linkkitorninkatu 2 rakentamisen infograafi.

Artikkelit

Asuntohaku on nyt käynnissä Linkkitorninkatu 2:n uusiin ...

Pääskyvuoren Linkkitornin uudelle asuinalueelle valmistuu toinen TVT:n uudiskohde, os. Linkkitorninkatu 2. Kodit ovat muuttovalmiita loppukeväällä 2023 – asuntohaku on nyt käynnissä!

Lue koko artikkeli
LInkkitorninkatu 2 A- ja B-talot rakentuvat metsän reunaan.

Linkkitorninkadulle rakentumassa kaksi TVT Asuntojen ...

TVT:n uudiskohteet Linkkitorninkatu 2 A ja B sekä Linkkitorninkatu 7 A ja B rakentuvat hyvää vauhtia vehreisiin maisemiin Pääskyvuoren vanhan kasarmialueen ja linkkitornin kupeeseen.

Lue koko artikkeli

Pääskyvuori kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Pääskyvuori sijainti kartalla