TVT Logo
Konradinkuja 1:ssä rakentaminen on käynnistynyt.

Rakenteilla: Konradinkuja 1

Kahden uuden asuinkerrostalon rakentaminen on käynnistynyt Varissuolla osoitteessa Konradinkuja 1. Kohteeseen on suunnitteilla koteja aina yksiöistä kolmioihin. Talojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024.

Konradinkuja 1:n uudiskohde sijoittuu Varissuon pientaloalueen viereen.

Rauhallinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella

Konradinkujan sijainti on rauhallinen, kuitenkin lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kohteen naapurissa on useita rivitaloja ja mm. päiväkoti. Konradinkujan läheisyydessä on niin metsäisiä ulkoilureittejä kuin Varissuon liikekeskuksenkin palvelut. Varissuolla on useita päiväkoteja ja mm. kansainvälinen koulu. Varissuon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja lähellä on myös esim. Varissuon jäähalli. Linja-autovuorot kulkevat tiheästi, ja lähin bussipysäkki on aivan talojen edustalla.

Energiankulutuksessa hyödynnetään Varissuon lämmön hakevoimalaa, joten kotien lämmitys on paikallisesti tuotettua ja kustannustehokasta.

Suuntaa-antava havainnekuva Konradinkuja 1:n uusista taloista.

Asuntoja yksin asuville, pariskunnille ja perheille

Konradinkujalle valmistuu koteja niin yksin asuville, pariskunnille kuin pienille tai keskisuurille perheille. Huoneistovalikoimaa on yksiöistä kolmioihin (yksiöt 29,5 m2, kaksiot 40–48,5 m2 ja kolmiot 65–69 m2). Asuntojen lasitetut parvekkeet tuovat lisää tilan tuntua.

Asuntopohjien suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Asunnot ovat esteettömiä, ja taloissa on hissit. Asukkaiden yhteiskäyttötilat tulevat alimpiin kerroksiin. Piha-alueelle on tulossa runsaasti parkkipaikkoja sekä asukkaiden viihtyisyyttä lisäämään istuskelualueita ja lasten leikkipaikka.

Asuntojen kokonaislukumäärä: 88 Asuinkerrostaloja: 2

• yksiöt 29,5m2 • kaksiot 40–48,5 m2 • kolmiot 65–69 m2

Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2024 syksyllä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Konradinkuja 1:n rakentamisen alustava aikajana.

Artikkelit

Konradinkuja 1 julkisivu ja parvekkeita.

Konradinkujalla rakentaminen sujuu aikataulussa

TVT Asunnoille rakentuu kaksi asuinkerrostaloa Varissuolle osoitteeseen Konradinkuja 1. Talojen rakentaminen on sujunut aikataulun mukaisesti, ja niiden arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024.

Lue koko artikkeli
Konradinkuja 1:ssä rakentaminen on käynnistynyt.

Konradinkuja 1:ssä rakentaminen on käynnistynyt

Kahden uuden asuinkerrostalon rakentaminen on käynnistynyt Varissuolla osoitteessa Konradinkuja 1. Talot tulevat olemaan 7- ja 5-kerroksisia. Talojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024.

Lue koko artikkeli

Varissuo kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Varissuo sijainti kartalla