TVT Logo
Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet.

Arolan rivistö

Arolan rivistö rakentuu Hirvensalon Arolaan, Pirttivuorenkujan molemmille puolille. Kohteeseen tulee neljä rivitaloa ja yhteensä 34 uutta vuokrakotia. Kohteen arvioidaan valmistuvan alkuvuonna 2024.

Havainnekuva Arolan rivistöstä.

Arolan rivistö täydentää Arolan aluetta

Arola on rauhallinen, merihenkinen ympäristö asua. Ympäröivä luonto tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Lapsilla on turvallista temmeltää, leikkiä ja seikkailla. Koirilla taas riittää nuuskittavaa kävelylenkeillä. Turun keskustaan ajaa omalla autolla noin vartissa ja bussilla puolessa tunnissa.

Hirvensalon Arolaan on valmistunut viime vuosina useampia TVT:n uudiskohteita. Nyt työn alla oleva Arolan rivistö täydentää Pirttivuorenkujan rakentamista. Rivitalot rakennetaan rauhallisen tien molemmille puolille. Kaksi pienempää rivitaloa rakennetaan puu- ja betonikerrostalojen, Kirsikan ja Kiteen, viereiselle tontille ja kaksi muuta toiselle puolen tietä, Esperi-hoivakodin viereiselle tontille.

Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet Hirvensalon Arolassa.

Kaksikerroksisia perheasuntoja

Arolan rivistön asunnot soveltuvat hyvin pienille ja keskisuurille perheille. Kaksikerroksiset asunnot tulevat olemaan kaksioita, kolmioita ja neliöitä (55–95 m2). Rivitaloasuntoihin kuuluu myös omat huoneistopihat terasseineen.

Asukkaiden yhteisessä käytössä olevia tiloja tulee olemaan mm. yhteinen pihasauna, pesutupa, väestönsuoja ja varastotiloja. Molemmin puolin tietä tulee asukkaille myös autopaikkoja, osa autokatospaikkoja. Piha-alueesta on tulossa viihtyisä kokonaisuus, missä lapsiperheet viihtyvät.

Asuntojen kokonaislukumäärä: 34 Rivitaloja: 4

• kaksiot 55 m2 • kolmiot 76–77 m2 • neliöt 95 m2

Kohteen arvioidaan valmistuvan alkuvuonna 2024. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Infograafi Arolan rivistön rakentamisen aikajanasta.

Arolan rivistön rakentamisen seuranta

Uusia rivitalokoteja valmistuu keväällä Hirvensaloon ...

Arkkitehtonisesti ainutlaatuiselle Arolan alueelle Hirvensaloon on keväällä valmistumassa TVT:n uusi rivitalokohde, Arolan rivistö.

Lue koko artikkeli
Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet Hirvensalon Arolassa.

Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet Hirvensalossa

TVT rakennuttaa Hirvensalon Arolaan uuden Arolan rivistö -nimisen rivitalokohteen. Uudet rivitalot tulevat sijaitsemaan Pirttivuorenkujan molemmilla puolilla. Arolan rivistöön tulee yhteensä neljä rivitaloa ...

Lue koko artikkeli

Etäisyydet

Kauppatori
8 km kauppatorille
Linjaauto
Bussilla 30 min
Polkupyora
Pyörällä 30 min
Autopaikka
Autolla 15 min

Lähellä

LahikauppaKauppa
KirjastoKirjasto
PaivakotiPäiväkoti
KouluKoulu
LeikkipuistotLeikkipuisto
UlkoilumaastotUlkoilumaastot
KuntosaliKuntosali
UimarantaUimarannat
LaskettelukeskusHiihtokeskus
GolfkenttaGolfkenttä

Hirvensalo kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Hirvensalo sijainti kartalla