TVT Logo
Ilmakuvassa Köydenpunojankatu 5 keltaisia puutaloja.

Köydenpunojankatu 5

Pohjolan idyllisellä puutaloalueella sijaitseva TVT:n puutalokohde korjataan vuosien 2022–2023 aikana. Perusparannuksessa uusitaan tekniikan lisäksi keittiöt, kylpyhuoneet ja muut asuintilat nykystandardien mukaiseksi vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen.

Kuvassa keltaisia puutaloja ja edessä keltainen kaivinkone. Kohteen perusparannus alkanut.

Puutaloidylliä keskustan tuntumassa

Asuntokohde koostuu kuudesta keltaisesta asuintalosta ja viihtyisästä pihapiiristä. Puutalot ovat hirsirunkoisia ja alun perin valmistuneet 1920-luvulla. Perusparannuksessa kunnioitetaan talojen vanhaa arkkitehtuuria ja pyritään jättämään vanhoja yksityiskohtia esille. Talojen tekniikka ja pinnat korjataan kokonaisuudessaan nykystandardien mukaisiksi.

Perusparannus on välttämätön, sillä kiinteistöjen tekniikka oli käyttöikänsä päässä. Remontissa uusitaan talotekniikan lisäksi mm. asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja muut asuintilat. Osassa asunnoista muokataan myös asuntopohjia asuinviihtyvyyden lisäämiseksi.

Kuvassa työmaakyltti puisen portin edessä ja keltaisia puutaloja taustalla.

58 uudistettua vuokrakotia

Perusparannuksen on arvioitu valmistuvan vuoden 2023 aikana. Kohteeseen valmistuu 58 uudistettua vuokrakotia. Pääasiassa kohteeseen tulee pienehköjä kaksioita.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Köydenpunojankatu rakentamisen infograafi.

Artikkelit

Kaksi keltaista puutaloa, joiden edestä kulkee kävelytie.

TVT Asunnot Oy kunnosti yli satavuotiaat talot vanhaa ...

TVT Asunnot Oy toteutti laajan perusparannuksen Pohjolan kaupunginosassa kuuden puutalon asuintalokohteessa. Köydenpunojankatu 5:n remontissa uusittiin talojen sisätilat: 58 asunnon keittiöt, kylpyhuoneet, ...

Lue koko artikkeli
Lapsuus- ja nuoruusvuotensa Köydenpunojankatu 5:ssä asuneet tutustumiskäynnillä. Ryhmän taustalla keltainen puutalo, jossa punaiset ikkunanpuitteet ja punaiset ulko-ovet.

Köydenpunojankadun entiset mukulat vierailulla lapsuuden ...

Ennen uusien asukkaiden muuttoa Köydenpunojankatu 5:n remontoituihin asuntoihin tutustui 15 hengen ryhmä, joka oli viettänyt taloissa lapsuus- ja nuoruusvuotensa.

Lue koko artikkeli
Köydenpunojankatu 5 julkisivu.

Asuntohaku on nyt käynnissä Köydenpunojankatu 5:n puutalokoteihin

Raunistulan idyllisellä puutaloalueella sijaitseva asuinkohde valmistuu perusparannuksesta. Kohteeseen tulee 58 uutta vuokrakotia. Kodit ovat muuttovalmiita kesällä 2023 – asuntohaku on nyt käynnissä!

Lue koko artikkeli
Köydenpunojankatu 5:n perusparannettavat talot on rakennettu 1920-luvulla. Talot on suojeltu ulkoapäin.

Köydenpunojankatu 5:n perusparannus etenee vanhaa kunnioittaen

Köydenpunojankatu 5:n puutalokohteen perusparannuksessa talotekniikka ja asuntojen sisäpinnat uusitaan, mutta 1920-luvun talojen henki ja idylli säilyvät.

Lue koko artikkeli
Kuvassa keltaisia puutaloja ja edessä keltainen kaivinkone. Kohteen perusparannus alkanut.

Köydenpunojankatu 5:ssä on alkanut puutalokohteen perusparannus

Pohjolan idyllisellä puutaloalueella sijaitseva TVT:n puutalokohde korjataan vuosien 2022–2023 aikana. Perusparannuksessa uusitaan tekniikan lisäksi keittiöt, kylpyhuoneet ja muut asuintilat nykystandardien ...

Lue koko artikkeli

Raunistula kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Raunistula sijainti kartalla