TVT Logo

Linjasaneeraus: Legaatinkuja 6

Halisissa Legaatinkuja 6:n linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan talotekniikan lisäksi kylpyhuoneet, saunat ja keittiöt. Remontti etenee vaiheittain rappu kerrallaan. Koko urakan arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Legaatinkuja 6:ssa on menossa linjasaneeraus.

Projekti etenee rappu kerrallaan

Asuntokohde koostuu kolmesta kerrostalosta. Korjaustyöt etenevät rappu kerrallaan, niin että yhteen asuntoon kohdistuvat korjaustyöt tehdään arviolta kuudessa viikossa. Korjaustyöt on aloitettu vuoden 2022 alkupuolella ja arviolta vuoden 2022 loppuun mennessä koko urakka on valmis.

Kylpyhuoneiden ja saunojen pinnat on uusittu täysin.

Uudet keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat

Remontin yhteydessä uusitaan talotekniikan lisäksi kaikkien asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat. Asuntoihin tulee jatkossa huoneistokohtaiset vesimittarit ja verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet. Myös rappukäytävien ilmettä uusitaan.

Keittiöissä uusitaan kaikki pinnat, mm. keittiökaapit, tasot, välitila, kodinkoneet ja lattiat. Remontin jälkeen keittiöihin on lisätty laskutilaa ja tehty varaukset astianpesukoneille. Kylpyhuoneisiin tulee remontin jälkeen lattialämmitys, uusitut vesikalusteet sekä laattalattia ja -seinät. Myös saunat on uusittu saneerauksessa.

Urakan on arvioitu valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.

Legaatinkujan rakentamisen etenemisen infograafi.

Artikkelit

Legaatinkujan piha-alueella on remonttikontteja.

Legaatinkuja 6:ssa uusitaan kylpyhuoneet ja keittiöt

Halisissa Legaatinkuja 6:n linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan kylpyhuoneet, saunat, keittiöt ja pinnat. Remontti etenee vaiheittain talo talolta.

Lue koko artikkeli

Halinen kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Halinen sijainti kartalla