TVT Logo
Kuvassa kalustettu Tovi-koti

Kalustettuja koteja tilapäiseen tarpeeseen

Uuden vuokra-asunnon tarve voi olla myös hetkellinen, esimerkiksi jos omaan kotiin on tulossa putkiremontti, vesivahinko yllättää tai koulutus tai työkomennus tuo Turkuun. Tällaisiin tilanteisiin meillä on vuokrattavana kalustettuja tilapäisasuntoja eli Tovikoteja.

Tilapäisasunto Turun Lausteelta

Kalustetut asunnot sijaitsevat Lausteella osoitteessa Raastuvankatu 3, 20750 Turku. Kerrostalokolmioissa (74 m2) on makuupaikat 4–6 henkilölle. Asunnoissa on huonekalujen ja sisustustekstiilien lisäksi tv, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, pölynimuri, 4 hengen astiasto ja ruuanlaittovälineitä. Lemmikit eivät ole sallittuja kalustetuissa asunnoissamme.

Talossa on sauna joka portaassa sekä sähkö- ja katospaikkoja autoille. Näiden käyttö veloitetaan erikseen. Käytössä on myös kuivaushuone, mutta ei pesutupaa. Lähin itsepalvelupesula löytyy Varissuolta, liikekeskuksen katutasosta, Kousankujan päästä.

Tovikodin vuokra on 950 €/kk tai 270 €/viikko. Hintaan sisältyvät vesi, sähkö ja lämpö. Asunnossa on nettivalmius, mutta vaatii oman sopimuksen ja modeemin. Vakuusmaksua ei veloiteta.

Ovenavauspyynnöt:

  • arkisin työaikana 15 €/avaus, puh. (02) 275 2100 / Akseli Kiinteistöpalvelut Oy
  • päivystysaikana 41 €/avaus, puh. (02) 275 138 / Vartiointiliike
  • Isännöitsijä: Krista Wirkkala/Turun Isännöintikeskus Oy
  • Päivystys: ISS Security Oy

Haluatko kysyä lisää?

Voit soittaa Asuntovuokrauksemme puhelinpalveluun p. 02 262 4888 (ma–ti ja to–pe klo 8–10) tai lähettää sähköpostia asuntohakemukset@tvt.fi. Vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Hae Tovikotia

Kun haluat hakea kalustettua asuntoa Tovikodista, täytä oheinen lomake ja kerro asuntotarpeesi ajankohta.

Yhteystiedot
Hakemus
Lisätiedot