TVT Logo

Turun keskusta

Turun keskustan alue sykkii elämää Aurajoen molemmin puolin. Kaikki palvelut ovat lähellä ja vapaa-ajan viettotapoja löytyy jokaisen makuun. Aurajokirannassa kävelyyn ei kyllästy koskaan ja Teatterisilta vie kätevästi kaupunkilaisten omaan olohuoneeseen eli pääkirjastoon. Keskustan alueella uusi ja vanha kohtaavat.

Keskusta elää ja palvelee

Turun keskustan alue on aktiivinen asuinpaikka, josta on helppo löytää kaikki tarvitsemansa palvelut läheltä. Katukuvaa värittävät kaupat, ravintolat, kahvilat ja museot. Vapaa-ajan viettoon virikkeitä voi hakea vaikka Turun kaupunginkirjaston pääkirjastosta tai kävelyretkistä Aurajoen rannoilla. Keskustan alueella on myös paljon puistoja kuten Puolalanpuisto, Kupittaanpuisto, Samppalinnanpuisto ja Vartiovuorenpuisto.

Keskustassa liikkuminen on helppoa ja nopeaa. Matkat voi taittaa niin kävellen, pyörällä kuin sähköpotkulaudalla tai hypätä Föli-bussin kyytiin. Kaupunkilautta Förillä voi tehdä 2 minuutin miniristeilyn Aurajoen yli tai nousta Funikulaarilla eli kaupunkivinohissillä Kakolanmäelle. Mikäli mielii kauemmas, kannattaa matka aloittaa rautatie- tai linja-autoasemalta.

Keskustan suuralue ulottuu useisiin kaupunginosiin. Varsinaisen keskusta-alueen lisäksi TVT:llä on vuokrakoteja Iso-Heikkilässä, Raunistulassa, Kurjenmäessä, Luolavuoressa, Mäntymäessä ja Vasaramäessä.

Koti keskustassa

Liikunta-alan ammattilainen Matilda asuu Turun itäisessä keskustassa.

Kolme tärkeintä

Toimiva laajakaista Vuokraan kuuluva valokuitu on mahtava etu!

Työpaikat lähellä Työpaikkoihini pääsee kätevästi ilman autoa.

Ihmiset Talon asukkaat ovat kivoja, eikä juttu lopu kesken.

Matilda kertoo

"Toimin personal trainerina ja liikunnanohjaajana omassa yrityksessäni matildavirtanen.fi sekä Elixiassa.

Kotimme sijaitsee tosi hyvällä paikalla. Kaikki työpaikkani ovat lähellä, joten autoa ei tarvitse niin paljon ja siten voi säästää luontoa. Salit, kaupat ja aktiviteetit ovat kaikki jalan ulottuvilla. Käyn myös viereisessä Kupittaanpuistossa viettämässä aikaa kummipoikani kanssa, vetämässä ryhmätreenejä ja ottamassa aurinkoa kesäisin.

Meidän kotimme on paras, täällä on fengshui kohdallaan. Suunnittelen kotona tunteja ja teen videoblogeja eli vlogeja, joten haluan ympäristön olevan siisti ja kotoisa. Parasta ovat myös naapurit, jotka heittävät läppää sisäpihalla.

Olen luonteeltani positiivinen ja elämänmyönteinen. Yritän nähdä kaikessa hyvää. Vaikka on huonojakin päiviä, ei niihin pidä takertua!”

Lähellä

KauppatoriKauppatori
KirjastoKirjasto
LahikauppaKaupat
SijaintiRavintolat
OstoskeskusMuseot
LinjaautoasemaLinja-autoasema
RautatieasemaRautatieasema
UlkoilumaastotPuistot
OstoskeskusSkanssin kauppakeskus

Hae asuntoa seudulta
Keskusta

TVT:llä on tällä alueella kerrostalo- ja puutalokoteja.

Sijainti kartalla

Alueen Keskusta sijainti kartalla