TVT Logo
Runosmäki

Runosmäki

Runosmäki on Turun toiseksi suurin kaupunginosa. Rauhallinen ja luonnonläheinen alue tarjoaa mainion paikan kodille lyhyen matkan päässä keskustasta. Yhteisöllisyys ja aktiivisuus kuvaavat hyvin Runosmäkeä.

Lähellä palveluita, lähellä luontoa

Runosmäestä löytyy ruokakappoja, apteekki, kirjasto ja terveysasema. Nuorille on oma nuorisotila ja lapsille useita leikkipaikkoja, joissa ilon voi päästää irti. Koiranomistajille ja koirille mukavan tapaamispaikan tarjoaa Nunnavuoren koira-aitauksen.

Metsäinen ympäristö kutsuu liikkumaan. Voit lenkkeillä esimerkiksi Nunnavuoren kuntoradalla tai tehdä kävelyretken kulttuurikuntoilureitillä. Impivaaran liikuntakeskus saa sinut innostumaan tenniksestä, uinnista, jalkapallosta ja jääkiekosta.

Paikallinen luonnonnähtävyys on Nunnavuoren kivinen muinaisranta eli pirunpelto. Sen löytää kulkemalla Runosmäen ja Impivaaran urheilukeskuksen väliseltä ulkoilureitiltä kohti mäen lakea.

Koti Runosmäessä

Henna asuu kolmen lapsensa Erican, Fannin ja Hildan sekä Tahvo-koiran kanssa Runosmäessä. Hän kehuu aluetta viihtyisäksi ja turvalliseksi.

Kolme tärkeintä

Hyvät liikenneyhteydet

Työpaikka lähellä

Lemmikit sallittu

Etäisyydet

Kauppatori
5 km kauppatorille
Linjaauto
Bussilla 20 min
Polkupyora
Pyörällä 20 min

Lähellä

LahikauppaKauppa
PaivakotiPäiväkoti
KirjastoKirjasto
KerhohuoneTerveyskeskus
PyryrataKuntoilureitti

Hae asuntoa seudulta
Runosmäki

TVT:llä on tällä alueella kerrostalokoteja.

Sijainti kartalla

Alueen Runosmäki sijainti kartalla