TVT Logo
Kuvassa vuokrakerrostalo Runosmäessä kuvattuna vehreiden puiden lomassa

Etelä-Turku

Harittu

Harittu on Turun kaakkoisosassa noin kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitseva asuinalue, joka sisältää paljon viheralueita puistoineen ja luontopolkuineen. Haritusta länteen suunnattaessa tulee vastaan Katariinanlaakson luonnonsuojelualue, mistä pääsee ihastelemaan myös merimaisemaa. Uimarantojen läheisyys lupaa liplattavan hyviä kesäpäiviä. Suuremmat ostokset hoituvat Kauppakeskus Skanssissa. Alueella on toki myös lähikauppa. Harittu on hyvä valinta metsää ja luonnonläheisyyttä kaipaaville sekä lapsiperheille.

TVT:llä on alueella kerrostalo-, rivitalo- ja luhtitalokoteja.

Hirvensalo

Hirvensalo on Turun edustalla, Tukholman reitin varrella sijaitseva saari. Alue sijaitsee noin viiden kilometrin päässä keskustasta ja silta yhdistää sen mantereeseen. Hirvensalo on tunnettu hyvistä ulkoilumahdollisuuksistaan sekä laskettelukeskuksesta. Alue on luonnon ja meren läheisyydessä, ja kesähelteillä onkin helppo pulahtaa mereen vilvoittelemaan. Hirvensalo on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, josta löytyvät tarvittavat palvelut kuten lähikaupat, päiväkodit ja koulut.

TVT:llä on alueella kerrostalo-, rivitalo- ja paritalokoteja.

Katariina

Katariina on kaupunginosa Turun kaakkoisosassa, noin kuusi kilometriä keskustasta. Se on tunnettu Katariinanlaakson luonnonsuojelualueesta, jonka muodostavat jalopuista kasvavat lehtosaarekkeet. Katariina tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia sekä rauhallisia viheralueita. Kaikenikäisten keskuudessa suosittu Ispoisten uimaranta on kesäisin pyöräilymatkan päässä, talvella se taas tarjoaa mahdollisuuden kokeilla avantouintia. Ruokakaupat, koulu ja päiväkoti ovat täälläkin lähellä.

TVT:llä on alueella kerrostalo-, rivitalo- ja luhtitalokoteja.