TVT Logo
TVT Asuntojen uudet kohteet sijoittuvat Raision keskuspuiston laidalle.

Raision uudet kodit

Uusia vuokrakoteja Raision keskuspuiston laidalla. Raisioon valmistuu kaksi uutta vapaarahoitteista asuntokohdetta, toinen keskustan puolelle (os. Tornikatu 7) ja toinen Kerttulan puolelle (os. Loimukatu 3). Kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2023 – asuntohaku käynnistyy 26.10.2022!

Raisiossa arki rullaa vaivattomasti, sillä kaikki palvelut ovat lähellä. Keskuspuiston laidalla ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat loistavat. Kerttulan puolella koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kivenheiton päässä. Raision keskustan puolelta taas löytyy kattavat bussiyhteydet, kaupat, kirjasto ja muut palvelut aivan vierestä. Raisiosta löytyy myös Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus Mylly leffateattereineen. Turun keskustaan ajaa omalla autolla noin vartissa ja bussilla matka taittuu noin puolessa tunnissa.

Metsämaisemaa asuntokohteen takapihalta.

Raision keskuspuiston ja palveluiden lähellä

Raisiossa arki rullaa vaivattomasti, sillä kaikki palvelut ovat lähellä. Keskuspuiston laidalla ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat loistavat.

Sisähavainnekuva Raision uusista kodeista.

Uusia ja valoisia koteja

Raision uusissa kodeissa on vaaleat pinnat ja tyylikkäät materiaalit. Asunnot ovat valoisia ja moderneja. Lasitetut parvekkeet tuovat myös lisää tilan tuntua koteihin.

Uusia vuokrakoteja Raisioon

Ulkohavainnekuva Loimukadun uudiskohteesta.

Loimukatu 3

Loimukadun uudiskohde sijoittuu päättyvän kadun päähän, metsän reunalle. Loimukadun talo on moderni viisikerroksinen asuinkerrostalo. Talossa on hissi. Asunnoissa on isot parvekkeet, joista on näkymä Kerttulan urheilukenttien ja keskuspuiston suuntaan. Talossa on 33 asuntoa, joiden koot ovat 38,5–78,5 m2.

Tutustu asuintoihin
Ulkohavainnekuva Tornikadun uudiskohteesta.

Tornikatu 7

Tornikadun uudiskohde sijaitsee aivan Raision keskustassa. Talon vierestä nousee portaat suoraan Raision keskuspuiston ulkoilumaisemiin. Kahdeksankerroksisessa talossa on hissi. Talossa on 47 asuntoa, joiden koot ovat 35,5–85 m2. Rakennuksen katutasossa on kuusi liiketilaa.

Tutustu asuntoihin

Raision uudiskohteiden videoesittely

Karttakuva Raisiosta, missä näkyy TVT:n Raision uudiskohteet.

Raision uudiskohteet sijaitsevat keskuspuiston laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Raisioon pääsee nopeasti sekä E18 moottoritietä että E8 valtatietä pitkin. Raision keskustasta löytyy kaikki arkipalvelut ja Varsinais-Suomen suurimmasta kauppakeskus Myllystä kattava kauppa- ja palveluvalikoima.

Etäisyydet

Kauppatori
8 km kauppatorille
Linjaauto
Bussilla 25 min
Polkupyora
Pyörällä 25 min
Autopaikka
Autolla 15 min

Lähellä

LahikauppaKaupat
UlkoilumaastotPuistot
UlkokuntosaliLiikuntakeskus
UlkoilumaastotUlkoilumaastot

Raisio kuvina

Sijainti kartalla

Avaa kartta
Alueen Raisio sijainti kartalla