TVT Logo
Kuvassa Lumikonkadun vuokrakerrostalo puiden lomassa

Pohjois-Turku

Kuvassa vuokrakerrostaloja Jäkärlässä

Jäkärlä

Jäkärlä sijaitsee Vähäjoen rannalla noin 13 kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen. Alueen eteläpuolella on Maarian allas rantaniittyineen, peltoineen ja havumetsineen. Jäkärlässä ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset ja sieltä löytyy oma uimarantakin ”Jäkärlän Riviera”. Monitoimitalo Ypsilon Yli-Maariassa palvelee Pohjois-Turkua neuvoloineen, kouluterveydenhoitoineen, opetus- ja nuorisotiloineen sekä kirjastoineen.

TVT:llä on alueella kerrostalo-, luhtitalo- ja rivitalokoteja.

Kuvassa vuokrarivitalo Moisiossa kadun varrella

Moisio

Moisio on rauhallisuutensa ja vehreytensä ansiosta suosittu asuinalue noin kymmenen kilometriä Turun keskustasta. Moisio tunnetaan lapsiperheystävällisenä alueena, jossa leikkipuistot ja luonnonläheisyys kohtaavat. Monitoimitalo Ypsilon Yli-Maariassa palvelee myös Moision asukkaita neuvoloineen, kouluterveydenhoitoineen, opetus- ja nuorisotiloineen sekä kirjastoineen. Moisiosta pääsee myös kätevästi Kauppakeskus Myllyyn ja Ikeaan.

TVT:llä on alueella rivitalo- ja paritalokoteja.

Kuvassa vuokrarivitalon sisäpiha Yli-Maariassa

Yli-Maaria

Yli-Maaria on turvallinen, yhteisöllinen ja luonnonläheinen alue noin kaksitoista kilometriä Turun keskustasta. Monitoimitalo Ypsilon palvelee Pohjois-Turun asukkaita neuvoloineen, kouluterveydenhoitoineen, opetus- ja nuorisotiloineen sekä kirjastoineen. Ilmestyspäivän kenttä houkuttelee jalkapallon harrastajia maalipotkuihin ja rantalentopallokenttä taas kesähuveihin. Talvisin kentästä tehdään luistelurata talkoovoimilla. Alueelta löytyy tokia myös hyviä leikkipuistoja.

TVT:llä on alueella rivitalo- ja paritalokoteja.