TVT Logo
TVT Asuntojen asukassivut auki tietokoneen ruudulla

Asukassivut

Asukassivut palvelevat sinua asumiseesi liittyvissä asioissa. Asukassivuilta näet sopimustietosi, voit tarkastella laskuja ja maksuja, löydät oman asuintalosi yhteystiedot ja tarkemmat kiinteistötiedot, voit tehdä vikailmoituksen ja seurata sen etenemistä jne.

Näin otat asukassivut käyttöön

Voit kirjautua asukassivuille, kun sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Sivuille ei voi kirjautua asunnonhakijana tai vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen.

Asukassivuille voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, kertatunnuksilla tai luomalla käyttäjätilin. Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut palveluun jatkossa. Muista vahvistaa käyttäjätunnus sähköpostiisi tulevasta vahvistuslinkistä.

Oma talous

Voit tarkastella asukassivujen Oma talous -osiossa maksutietoja, suorituksia ja erillislaskuja. Jos olet esimerkiksi kadottanut vuokranmaksussa tarvittavat tiedot, löydät asukassivuilta vuokralaskut maksutietoineen sekä laskun virtuaaliviivakoodin. Siinä on valmiina saajan tilinumero, summa, eräpäivä ja viitenumero.

Asukassivuilla voit myös tarkastella toteutuneita suorituksia ja maksuhistoriaa. Huomioithan, että tiedot päivittyvät asukassivuille viiveellä, johtuen mm. maksujen siirtymisestä eri pankkien välille.

Sopimustiedot

Löydät asukassivuilta oman vuokrasopimuksesi sopimustiedot ja sopimusosapuolet. Sopimustietojen alta näet myös maksamasi vakuusmaksun. Tämän osion alta näet myös mahdolliset lisäliitteet sopimusasioihin liittyen.

Vikailmoituslomake

Voit tehdä vikailmoituksen joko asukassivuilla tai verkkosivuillamme. Jos teet vikailmoituksen asukassivuilla, voit seurata ilmoituksesi käsittelyn etenemistä ja myös palata tarvittaessa aiemmin tekemiisi ilmoituksiin.

Kiinteistön tiedot ja yhteystiedot

Asukassivuilta näet suoraan oman asuintalosi yhteystiedot. Lisäksi kiinteistön tietojen alta löydät oman asuintalosi pelastussuunnitelman.

Yhteystietojen päivittäminen ajan tasalle

Voit päivittää omat yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ajan tasalle asukassivuilla kohdassa Asetukset ja Omat tiedot. Valitse muokkaa ja päivitä yhteystiedot ko. kenttiin. Muista lopuksi tallentaa tiedot.