TVT Logo
TVT Asuntojen asukassivut auki tietokoneen ruudulla

Asukassivut

TVT:n asukassivut on asukkaiden oma sähköinen palvelu, josta näet esimerkiksi sopimustietosi, laskusi ja maksusi, löydät asuintalosi yhteystiedot jne. Asukassivuilla voit myös tehdä vikailmoituksen ja seurata sen etenemistä. Asukassivujen kautta voit myös lähettää TVT:lle viestejä ja tiedot liikkuvat turvallisesti järjestelmän sisällä.

Näin otat asukassivut käyttöön

Voit kirjautua asukassivuille, kun sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Sivuille ei voi kirjautua asunnonhakijana tai vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen.

Asukassivuille voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, kertatunnuksilla tai luomalla käyttäjätilin. Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut palveluun jatkossa. Muista vahvistaa käyttäjätunnus sähköpostiisi tulevasta vahvistuslinkistä.

Maksut ja laskut

Voit tarkastella asukassivujen Maksut ja laskut -osiossa maksutietojasi, suorituksiasi ja erillislaskujasi. Jos olet esimerkiksi kadottanut vuokranmaksussa tarvittavat tiedot, löydät asukassivuilta vuokralaskut maksutietoineen sekä laskun virtuaaliviivakoodin. Siinä on valmiina saajan tilinumero, summa, eräpäivä ja viitenumero.

Asukassivuilla voit myös tarkastella toteutuneita suorituksia ja maksuhistoriaa. Huomioithan, että tiedot päivittyvät asukassivuille viiveellä, johtuen mm. maksujen siirtymisestä eri pankkien välille.

Sopimustiedot

Löydät asukassivuilta oman vuokrasopimuksesi sopimustiedot ja sopimusosapuolet. Sopimustietojen alta näet myös maksamasi vakuusmaksun. Tämän osion alta näet myös mahdolliset lisäliitteet sopimusasioihin liittyen.

Asumisen linkit

Asumisen linkeistä pääset siirtymään tärkeisiin asumiseen liittyviin lisätietoihin ja ohjeisiin.

Kohteen yhteystiedot

Asukassivujesi yhteystiedot -osiosta näet asuintalostasi vastaavien henkilöiden yhteystiedot.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön tiedot -osiosta löydät oman asuintalosi yleisiä tietoja. Täältä löydät myös oman asuintalosi pelastussuunnitelman.

Katso myös Instagram Reels ohjevideo miten löydät pelastussuunnitelman asukassivuiltasi: Pelastussuunnitelma asukassivuilla

Vikailmoitukset

Voit tehdä vikailmoituksen joko asukassivuilla tai verkkosivuillamme. Jos teet vikailmoituksen asukassivuilla, voit seurata ilmoituksesi käsittelyn etenemistä ja myös palata tarvittaessa aiemmin tekemiisi ilmoituksiin.

Viestit

Asukassivut tarjoavat nyt turvallisen tavan lähettää viestejä TVT:lle ja vastata TVT:n viesteihin. Asukassivuilla olet tunnistautuneena, ja siksi siellä voidaan käsitellä myös tarkkoja sopimus- ja henkilötietoja. Myös liitetiedostot liikkuvat turvallisesti järjestelmän sisällä. Saapuneista viesteistä saat myös heräteviestin sähköpostiisi.

Omien yhteystietojen päivittäminen ajan tasalle

Huolehdithan, että omat yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ovat ajan tasalla asukassivuillasi. Yhteystietoja ajan tasalla pitäminen on tärkeää, jotta tavoitamme sinut esim. äkillisissä huoltotilanteissa. Voit tarkistaa tietosi Asetukset -osion omat yhteystiedot kohdasta. Huomaathan ensin aktivoida muokkaustilan käyttöön, tee muutokset sähköposti- tai puhelinnumerokenttiin ja muista lopuksi tallentaa muutokset.

Ohjeet lyhyesti:

  • Kirjaudu asukassivuille: tvt.fi/asukassivut Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, niin rekisteröidy ensin käyttäjäksi.
  • Asetukset > Omat yhteystiedot > Muokkaa
  • Päivitä yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ko. kenttiin.
  • Tallenna

Katso myös Instagram Reels ohjevideo yhteystietojen päivittämisestä: Yhteystietojen päivittäminen asukassivuilla