TVT Logo
TVT Asuntojen asukassivut auki tietokoneen ruudulla

Ota käyttöön asukassivut

Asukassivut palvelut sinua asumiseesi liittyvissä asioissa aina kun tarvitset tietoa. Asukassivuilta voit hakea tarpeelliset yhteystiedot, tehdä vikailmoituksen, etsiä lomakkeita tai tarkastella esimerkiksi vuokranmaksutilannettasi.

Ilmoita vioista ja seuraa käsittelyä

Voit tehdä vikailmoituksen valintasi mukaan joko asukassivuilla tai verkkosivuillamme. Jos teet vikailmoituksen asukassivuilla, voit seurata ilmoituksesi käsittelyn etenemistä ja myös palata tarvittaessa aiemmin tekemiisi ilmoituksiin.

Tarkastele vuokrasopimukseesi liittyviä tietoja

Voit tarkastella asukassivuilla omaan vuokrasopimukseesi liittyviä tietoja kuten vuokranmaksutilannettasi. Jos olet esimerkiksi kadottanut vuokranmaksussa tarvittavat tiedot, löydät asukassivuilta virtuaaliviivakoodin. Siinä on valmiina saajan tilinumero, summa, eräpäivä ja viitenumero.

Näin otat asukassivut käyttöön

Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Kun olet tunnistautunut, luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut palveluun jatkossa. Muista vahvistaa käyttäjätunnus sähköpostiisi tulevasta vahvistuslinkistä.

Asukassivujen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus. Sivuille ei voi kirjautua asunnonhakijana tai vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen.