TVT Logo
Lapsiperhe rentoutuu vuokra-asunnon sohvalla

Asumisneuvojat auttavat eri elämäntilanteissa

Asumisneuvojat auttavat erilaisissa asumiseen ja elämänhallintaan liittyvissä haasteissa, talouden hallinnassa sekä tukien ja etuuksien hakemisessa. TVT Asunnoilla on kolme asumisneuvojaa, joiden puoleen asukkaamme voivat kääntyä.

Asumisneuvoja etsii ratkaisuja kanssasi

Asumisneuvojaan voi olla yhteydessä esimerkiksi, jos oma taloudellinen tilanne on heikentynyt ja vuokranmaksussa on ongelmia tai elämäntilanteen muutos vaikuttaa asumiseen ja asunnon hoitoon. Asumisneuvojaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Asumisneuvojat selvittävät yhdessä asukkaan kanssa hänen tilannettaan kokonaisvaltaisesti ja etsivät ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Asumisneuvojamme ovat sosiaalialan ammattilaisia ja he tekevät yhteistyötä Turun kaupungin hyvinvointitoimialan kanssa.

Tarvittaessa asukasta autetaan saamaan ympärilleen tarvittava tukiverkosto ja voidaan ottaa yhteyttä esimerkiksi sosiaalitoimistoon, Kelaan, kotihoitoon tai muihin verkostoihin. Tavoitteena on asukkaan tilanteen parantuminen ja asumisen normaali jatkuminen.

Ota yhteyttä ajoissa

Asumisen ongelmatilanteissa on tärkeää ottaa yhteyttä asumisneuvojaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Asumisneuvonta on matalan kynnyksen palvelu, josta voi kysyä neuvoa omaan tilanteeseensa. Tarvittaessa asumisneuvoja ohjaa eteenpäin.

Voit laittaa asumisneuvojillemme sähköpostia osoitteeseen asumisneuvonta@tvt.fi, etsiä oman asumisneuvojasi yhteystiedot alla olevasta linkistä tai lähettää viestin oheisella lomakkeella.

Kysy asumisneuvojalta

Ole ystävällinen ja valitse lomakkeella aiheeksi Asumisneuvonta.

Aihe
Yhteystiedot
Palaute

Lue tietosuojailmoituksemme.