TVT Logo
Yhteystietojen päivittäminen asukassivuilla.

Asukassivuilta löydät kotisi ja sopimuksesi tiedot

Asukassivuilta löydät oman asuintalosi ja vuokrasopimuksesi tiedot. Asukassivut ovat asukkaan ensisijainen kanava olla yhteydessä TVT:hen, sillä järjestelmään kirjaudutaan tunnistautuneina ja tietojen liikkuminen järjestelmän sisällä on turvallista.

Oman vuokrasopimuksesi tiedot

Nettisivuiltamme löydät yleiset asumiseen liittyvät ohjeistukset. Asukassivuilla pääset kuitenkin tarkastelemaan juuri oman vuokrasopimuksesi ja asuintalosi tietoja. Asukassivuilla on esimerkiksi sopimuksesi vuokranmaksutiedot virtuaaliviivakoodeineen, ja voit tarkastella aiempia maksusuorituksiasi. Huomaathan kuitenkin, että maksuissa ja saldon päivittymisessä saattaa olla useamman päivän viive tietojen siirtyessä pankki- ja asukasjärjestelmien välillä.

Vikailmoituksen etenemisen seuranta

Asukassivujen kautta tekemiesi vikailmoitusten etenemistä voi seurata asukassivuilla. Asukassivuilla tehtyyn vikailmoitukseen ei tarvitse kirjata itse omia asukastietoja tai osoitetta, vaan ne ovat valmiiksi täytetty ilmoitukseen. Voit myös liittää asiaan liittyviä valokuvia ilmoitukseesi. Vikailmoitukset välittyvät automaattisesti ko. asuintalon huoltoyhtiölle ja isännöitsijälle seurattavaksi. Asuinkiinteistösi ajankohtaisia tietoja voit seurata kohteen ilmoitustaulun lisäksi myös asukassivuilta. Myös asuintalostasi vastaavien henkilöiden yhteystiedot löytyvät aina asukassivuilta.

Viestien lähettäminen TVT:lle

Asukassivuilta voit nykyään lähettää viestejä TVT:lle. Voit valita mitä aihetta viestisi koskee ja tarvittaessa lisätä viestiisi myös liitteitä. Kaikki tiedot liikkuvat järjestelmän sisällä turvallisesti, joten esimerkiksi henkilötietoja sisältäviä liitteitä suosittelemme toimittamaan ensisijaisesti asukassivujen kautta. Kun saat viestiisi vastauksen asukassivuille, niin uusista saapuneista viesteistä tulee aina sähköpostiisi ilmoitus. Tarkistathan, että myös yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ovat ajan tasalla asukassivuilla ja tarvittaessa voit päivittää ne itse.

Asukassivujen eri osioiden käyttöön opastetaan Instagram Reels-ohjevideoissa.

Löydät nyt myös lyhyitä ohjevideoita Instagram Reels-muodossa

Olemme tehneet lyhyitä Instagram Reels -ohjevideoita missä opastetaan asukassivujen eri osioiden käytössä. Löydät tähän mennessä tehdyt ohjevideot Instagramista @tvtasunnot:

  • Yhteystietojen päivittäminen

  • Asuintalosi pelastussuunnitelma

  • Vikailmoituksen teko

  • Viestien lähettäminen

  • Vuokranmaksutiedot

TEKSTI: Janette Merisaari KUVAT: Canva