TVT Logo
Vienankatu 4.

Korjausrakentamisen kohteita

Useissa TVT:n asuntokohteissa tehdään paljon erilaisia korjaustöitä. Alla poimintoja muutamista isoimmista korjausrakentamisen kohteista.

Vienankatu 4.

Vienankatu 4

Keittiöiden ja kylpyhuoneiden uusiminen

Vaalan pientaloalueella sijaitseva sympaattinen rivitalokohde on valmistunut vuonna 1990. Kohteessa saneerataan asuntojen wc:t ja kylpyhuoneet saunoineen. Remontti etenee vaiheittain ja viimeisetkin asunnot valmistuvat saneerauksesta syksyllä 2023.

Rauhankatu 14b.

Rauhankatu 14b

Perusparannus

Turun keskustassa sijaitsevan asuntokohteen perusparannus etenee suunnitelmien mukaisesti. Kahdesta rakennuksesta koostuvaan asuntokohteeseen valmistuu 70 uudistettua vuokrakotia. Perusparannuksessa talotekniikka uusitaan nykystandardien mukaiseksi. Asuntojen keittiöt, pintamateriaalit ja kylpyhuoneet uusitaan kokonaan. Korjaustöissä huomioidaan vanhojen rakennusten erityispiirteet. Perusparannuksen on arvioitu valmistuvan keväällä 2024.

Paavinkatu 4.

Paavinkatu 4

Julkisivu-, parveke- ja ikkunaremontti

Paavinkatu 4 on 1993 rakennettu ja 2011 peruskorjattu kuuden asuinkerrostalon kohde Halisissa. Kohteessa on käynnissä julkisivuremontti. Remontissa korjataan kerrostalojen julkisivut, uusitaan ikkunat, korjataan parvekkeet ja asennetaan parvekelasit. Remontti etenee vaiheittain ja remontin arvioitu valmistumisaika on vuoden 2024 loppuun mennessä.

Toivolankatu 13–29.

Toivolankatu 13–29

Julkisivukorjaus

Mäntymäessä Toivolankadun tähtitaloissa on käynnissä julkisivukorjaus. Yhdeksän kauniin funkkistalon kokonaisuus on rakennettu vuosina 1949–1953. Julkisivukorjauksessa korjataan ulkoseinien rappauksia, uusitaan ikkunapeltejä sekä parvekkeiden levyjä. Lisäksi ulkoseinät maalataan sekä katot pestään. Korjaus etenee vaiheittain ja viimeisenkin talon pitäisi valmistua vuoden 2025 loppuun mennessä.