TVT Logo
Havainnekuva Kirsikasta ja Kiteestä Hirvensalon Arolassa.

Uudisrakentamisen kohteita 2022

Tänä vuonna upouusia TVT-koteja valmistuu eri puolille kaupunkia: Länsikeskuksen läheisyyteen Ruohonpäähän, Mäntymäkeen, satama-alueelle ja Skanssiin.

Pryssinpiha

VALMISTUNUT HUHTIKUUSSA 2022 Pryssinpiha on valmistunut Länsikeskuksen läheisyyteen Ruohonpään viihtyisälle alueelle. Pryssinpihan kolmikerroksisissa taloissa on punatiiliset ulkoseinät ja tyylikkäät mustat metallikaiteet parvekkeilla. Kolmeen kerrostaloon on valmistunut 66 valoisaa ja tilavaa vuokrakotia.

Havainnekuva Pryssinpihan kohteesta.

Kunnallissairaalantie

VALMISTUU KOLMESSA OSASSA, ARVIOLTA 06-12/2022 Mäntymäkeen, Kunnallissairaalantien varrelle, valmistuu asuintaloja useammassa vaiheessa. Taloissa on tilavia, lasitettuja parvekkeita mm. Mäntymäen puistoaukiolle ja sisäpihalle päin. A-talo valmistuu kesäkuussa 2022, B- ja C- talot sen jälkeen kolmen kuukauden välein. D-talon arvioidaan valmistuvan maaliskuussa 2023. Neljään taloon valmistuu 174 uutta vuokrakotia.

Havainnekuva Kunnallissairaalantien sisäpihalta.

Satamaportti

VALMISTUU ARVIOLTA KESÄLLÄ 2022 Turun linnan läheisyyteen, vanhalle satama-alueelle, valmistuvassa Satamaportissa on kompakteja asuntoja. Matala uudisrakennusosa ja Vallihaudantien puoleinen vanha kaareva osa yhdistyvät moderniksi asuinkohteeksi. Satamaportin arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022, jolloin 113 uutta vuokrakotia odottaa uusia asukkaita.

Havainnekuva Satamaportin kohteesta.

Skanssin seiska

VALMISTUU ARVIOLTA LOPPUVUODESTA 2022 Kauppakeskus Skanssin viereen valmistuva Skanssin seiska täydentää alueen rakentamista. Skanssin seiskan asunnot ovat erityisen hyvän palvelutarjonnan ja kulkuyhteyksien vieressä. Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 lopussa. Skanssiin seiskaan tulee 92 uutta vuokrakotia ja 8 liiketilaa.

Havainnekuva Skanssin seiskan kohteesta.