TVT Logo

Asukassivut palveluksessasi

TVT:n uudet asukassivut ovat nyt avattu käyttöön. Asukassivuilta asukas näkee kirjautumisen jälkeen kotinsa ja taloyhtiönsä perustiedot sekä mm. vuokranmaksutilanteensa. Tavoitteena on parantaa yhteydenpitoa asukkaan ja TVT:n välillä.

Projektisihteeri Jari Mäkinen on toiminut yhteyshenkilönä asukassivuprojektissa, pitänyt huolen aikatauluista sekä valvonut sivuston vaiheittaista valmistumista. Projekti polkaistiin käyntiin vuosi sitten syksyllä. Aktiivinen kehitystyö alkoi vuoden 2020 alussa ja sivusto avattiin kesäkuun puolivälissä.

– Ensimmäinen vaihe on nyt paketissa eli sivut ovat käytössä, mutta kehitystyö jatkuu. Tällä hetkellä asukassivuilla on noin 400 rekisteröitynyttä käyttäjää. Toivomme, että mahdollisimman moni ottaa asukassivut käyttöön ja antaa palautetta, Jari Mäkinen toteaa.

Arvokasta tietoa asukkaalle

Asukassivut ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu TVT:n asukkaille. Sivuilta pääsee kirjautumisen jälkeen näkemään oman vuokrasopimuksensa tiedot, oman vuokranmaksutilanteen, kodin ja taloyhtiön tiedot sekä tekemään vikailmoituksen tai antamaan palautetta isännöitsijälle.

– Aiemmin esimerkiksi omaa vuokranmaksutilannetta ei nähnyt reaaliaikaisesti, vaan se piti selvittää sähköpostitse. Tämän lisäksi palvelusta näkee helposti oman kodin ja taloyhtiön kattavat perustiedot ja mm. pelastussuunnitelman eli käytännössä kaiken mitä asukas voi arjessaan tarvita, Mäkinen kertoo.

Asukassivut löytyvät osoitteesta asukassivut.tvt.fi ja sivustolle pääsee siirtymään myös TVT:n kotisivujen Asukkaalle- osion kautta. Ensimmäisellä kerralla kirjaudutaan käyttäjäksi vahvan tunnistautumisen kautta esimerkiksi omilla pankkitunnuksilla. Jatkossa käyttäjätunnuksena toimii oma sähköpostiosoite ja salasanan saa keksiä itse.

Tutustu asukassivuihin

TVT:n asukassivut löytyvät osoitteesta https://asukassivut.tvt.fi/

Kaikki palaute on tervetullutta

TVT:n tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua jatkuvasti ja tästä työstä asukassivut ovat oiva esimerkki. Sivuston julkaisu ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan nyt kaivataan aktiivisia käyttäjiä ja aitoja käyttäjäpalautteita.

– Nyt olemme siinä vaiheessa, että haluamme kuulla ensikäden käyttäjäkokemuksia. Jatkossa parannamme erityisesti yhteydenottotoimintoja, mutta kaikenlainen palaute otetaan kiitollisena vastaan!

Palautetta asukassivuista voi lähettää osoitteeseen: tvtasunnot@tvt.fi