TVT Logo

Kotimme-lehden juttuarkisto

Arjessa kuluu vettä ja energiaa. Tiskipöydän vieressä kahden ihmisen kädet.

Asumiskustannusten nousu vaikuttaa myös vuokriin

Lokakuun 10. päivänä pidetyssä talousarvioillassa asukasneuvostoille kerrottiin asumisen kustannusten kasvusta, talouden haasteista ja talousarviolaadinnan perusteista. Talousarvioesityksessä esitettiin ...

Isännöitsijä Mia-Krista Jalava ja Uuno.

Lemmikit tuovat iloa ja samalla vastuuta

Elo lemmikkieläinten kanssa sujuu kerrostalossa hyvin, kunhan muistaa muutaman oleellisen perusasian. Vastuu lemmikistä ja sen toiminnasta on aina omistajalla.

Ulla Auvinen istumassa kotipihallaan.

Muutto voi sujua kuin tanssi

Ulla Auvinen ehti asua Mäntymäen vanhoissa kerrostaloissa ison osan elämästään. Muutto sadan metrin päähän uuteen kotiin on ollut hänelle kuitenkin positiivinen asia.

Havainnekuva Loimukadun uudiskohteesta.

Uudisrakentamisen kohteita 2022

Loppuvuodesta 2022 uusia TVT-koteja on rakenteilla mm. Skanssiin, Mäntymäkeen ja Raision keskuspuiston laidalle.

Köydenpunojankadulla on käynnissä kohteen perusparannus.

Korjausrakentamisen kohteita

Useissa TVT:n asuntokohteissa tehdään paljon erilaisia korjaustöitä. Alla poimintoja muutamista isoimmista korjausrakentamisen kohteista vuonna 2022.

Zanni ja Khaled Azizi.

Pienet teot vaikuttavat

Räntämäessä asuva Zanni Azizi säästää arjen pienillä teoilla energiaa. Hänen veljensä somevaikuttaja Khaled Azizi on yksi Arjen ilmastoteot -kampanjan kasvoista. Sisarukset kertovat, että oppi energiansäästöön ...

TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss

Turvallista asumista epävarmoina aikoina

TVT Asuntojen toimitusjohtajan terveiset lehden pääkirjoituksessa.

TVT:n asukas lataamassa yhteiskäyttöautoa.

Satamaportissa kokeillaan yhteiskäyttöautoa

TVT Asuntojen yhteiskäyttöautokokeilu alkoi syyskuussa uudiskohde Satamaportissa. Yhteiskäyttöauto on huoleton vaihtoehto, jos autoa ei tarvitse päivittäin. Ei auton vakuutus- tai huoltokuluja, ei parkkipaikkapulmia ...

Päivitetty vuokrasopimus tuo tupakointikiellon

Tupakointikieltoa odotellaan monessa TVT:n asuintalossa malttamattomana. Jotkut asukkaista ovat epätietoisia siitä, koska tupakointikielto tulee voimaan omassa kotitalossa.

TVT Asuntojen asukassivut auki tietokoneen ruudulla

Asukkaiden oma sähköinen palvelu

TVT:n asukassivut on asukkaiden oma sähköinen palvelu, josta näet esimerkiksi sopimustietosi, laskusi ja maksusi, löydät asuintalosi yhteystiedot ja voit tehdä vikailmoituksen ja seurata sen etenemistä.

Nainen sohvalla tietokone sylissään.

E-laskun käyttö on helppoa

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva verkkolasku, joka yksinkertaistaa maksamista verkkopankissa. E-laskun saa käyttöön oman verkkopankin kautta. Etenkin vuokran ja muiden säännöllisten kuukausittain ...

Sanna Laitila koiransa kanssa.

Asukastoiminta

TVT:n asukasneuvoston pitkäaikaisen puheenjohtajan Sanna Laitilan ja viime keväänä puheenjohtajaksi valitun OIavi Mäkisen haastattelut.