TVT Logo
Kotimme-lehti 1/2022 pöydällä.

Kotimme-lehti

Kotimme on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä asukaslehti, joka sisältää mm. ajankohtaisia uutisia ja kiinnostavia asukasartikkeleita. Lehti jaetaan jokaiseen TVT-kotiin.

Kotimme lehti 1/2022 olohuoneen pöydällä.

Uusin Kotimme-lehti

Uusin Kotimme-lehti on luettavissa verkossa sähköisenä näköispainoksena.

Artikkelit

Matias Palmros ja Hanna-Riikka Nordman istuvat vaaleasävyisen kotinsa sohvalla ja hymyilevät toisilleen. Perheen pieni lapsi, Ava, on äidin sylissä. Taustalla on kaksi ikkunaa, joista näkyy lumisia mäntyjä.

Vuokralla asumisessa viehättää huolettomuus

Kolmihenkinen Nordmanin ja Palmrosin perhe ihaili Hirvensalon Arolaan nousevaa uutta asuintaloa vanhasta asuinsijastaan Majakkarannasta käsin. Lahden toiselle puolelle muuttaminen on tarjonnut perheen ...

Rauhankatu 14 b:n sisäpihan rakennus on aiemmin toiminut mm. Oy Seres Ab:n tehtaana, jossa on valmistettu mm. Sisu-pastilleja.

Uusia TVT-koteja Rauhankadulle

Rauhankatu 14 b:n tontin kaksi talovanhusta heräävät uuteen eloon kesäkuussa 2022 käynnistyvässä perusparannuksessa. Talot saneerataan vanhaa kunnioittaen, ja vuoden 2024 alkupuolella taloihin valmistuu ...

Havainnekuva Satamaportin uudisrakennuksista, joiden keskelle jää suojeltu kaareva tiilirakennus.

Satamaportissa säilyy sataman kulttuurihistoriaa

Vallihaudankadulle, lähelle Turun linnaa ja satamamaisemia rakentuu hyvää vauhtia uudiskohteemme, Satamaportti, jossa säilyy myös arvokas pala sataman kulttuurihistoriaa.

Kuva Heinikonkadun 11 kohteen perusparannuksesta.

Korjausrakentamisen kohteita

Useissa TVT:n asuntokohteissa tehdään paljon erilaisia korjaustöitä. Alla poimintoja muutamista isoimmista korjausrakentamisen kohteista vuonna 2022.

Kari Andrejeff istuu parvekkeellaan ja hänen sylissään on musta ja valkoinen kissa.

Parveke voi olla ympärivuotinen ilo

Parvekeremontti vaatii kärsivällisyyttä, mutta lopputulos on sen arvoinen. Halisissa asuva Kari Andrejeff viettää aikaa parvekkeellaan ympärivuotisesti.

Havainnekuva Kirsikasta ja Kiteestä Hirvensalon Arolassa.

Uudisrakentamisen kohteita 2022

Tänä vuonna upouusia TVT-koteja valmistuu eri puolille kaupunkia: Länsikeskuksen läheisyyteen Ruohonpäähän, Mäntymäkeen, satama-alueelle ja Skanssiin.

Uudis- ja korjausrakentamisen kohteita - TVT

Karttakuva uudis- ja korjausrakentamisen kohteista vuonna 2022.

Resepti

Lapsiperhe sohvalla vauvan kanssa.

Pastat maistuvat

Hanna-Riikka Nordmanin ja Matias Palmrosin perheessä syödään kasvisvoittoisesti, ja etenkin pastat ovat suosikkiruokaa. – Ne ovat helppoja, nopeita ja maukkaita, ja suurimman osan aineksista voi ostaa valmiiksi kaappiin, pariskunta perustelee. Yksi suosikkiresepteistä on uunifetapasta.

Etsitkö ratkaisua ristikkoon?

No tässä tulee. Ristikon laati Erkki Kiiski.

Kotimme-lehden1/2022  ristikon vastaus.
Aihe
Yhteystiedot
Palaute