TVT Logo
Kaksikerroksinen punatiilinen rivitalo.

Vaalantie 27:n toinen vaihe valmistuu syksyllä

Vaalantie 27:n rivitalot uudistuvat täysin perusparannuksessa. Keväällä 2024 valmistuneisiin asuntoihin asukkaat pääsivät muuttamaan toukokuussa. Loput 17 asuntoa valmistuvat syksyllä.

Syksyllä valmistuvat asunnot ovat kaksikerroksisia kolmioita sekä yksikerroksisia kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja takapiha. Vaalantien 27:n rivitalot ovat alun perin valmistuneet vuonna 1991.

Keittiö, jossa on käynnissä remontti.

Sisä- ja ulkotilat remontoidaan

Perusparannuksessa huoneistojen sisä- ja ulkotilat remontoidaan kokonaan. Talotekniikan päivityksessä uusitaan sähköt, ilmanvaihdon kattopuhaltimet, käyttövesiputket, salaojat ja talojen väliset lämpökanavat. Lisäksi maalataan julkisivun puuosat, uusitaan räystäskourut ja syöksytorvet sekä suoristetaan pihavarastot. Asuntopihojen viihtyisyys kasvaa uusien pihalaatoitusten, nurmialueiden sekä uusittujen huoneistojen väliaitojen myötä.

Rivitalon takapiha, jonka terassi on tehty laatoista.

Lapsille runsaasti leikkitilaa

Talojen seinänvierustoilta on poistettu vanhaa kasvillisuutta, ja istutettavat puut, pensaat ja perennat ovat myrkyttömiä. Laaja piha tarjoaa lapsille runsaasti leikkitilaa. Yhteinen piha-alue otetaan käyttöön syksyllä, kun remontti valmistuu kokonaan. Syksyllä valmistuvat myös pesutupa ja kuivaushuone sekä laajennettu 43 auton paikoitusalue, jossa on kaksi sähköautopaikkaa.

Punatiilininen rivitalo, jonka pihalla on käynnissä remontti.

Ulkoilureittejä ja palveluja

Muutaman kilometrin säteellä Vaalantieltä on ulkoilureittejä, Lausteen kuntorata, frisbeegolfpuisto sekä Varissuon jäähalli ja kuntosali. Lähikauppa on pienen kävelymatkan päässä. Varissuon liikekeskukseen on matkaa noin kilometri ja Kauppakeskus Skanssiin kolme kilometriä. Bussiyhteydet ovat toimivat, ja moottoritiellekin on nopea pääsy.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy.

Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Katso lisää kuvia kohteesta TVT:n Instagramista:

Lue lisää uudisrakentamis- ja perusparannuskohteista: