TVT Logo
Toivolankatu 10:stä on huimat näköalat kaupungin ylle.

Rakennustyöt Toivolankadulla etenevät aikataulussa

Mäntymäen alueen uudistus on edennyt jo pitkälle. Kunnallissairaalantie 36 A-, B-, C- ja D-talojen naapurissa Toivolankatu 10:n työmaalla ovat rakennustyöt hyvässä vauhdissa.

Korkein Toivolankatu 10:een rakennettavista kerrostaloista on noussut jo täyteen 12 kerroksen korkeuteen. Muut rakenteilla olevaa kaksi taloa ovat 8-kerroksisia. Talojen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2024 ja keväällä 2025.

Toivolankatu 10:n rakennustyömaa.

Toivolankadun kerrostaloihin valmistuu sekä yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä että viisiöitä. Yhteensä taloihin on tulossa 180 modernia ja viihtyisää kotia. 12-kerroksisen G-talon ylimpään kerrokseen valmistuu asukkaiden käyttöön saunaosasto ja kerhotilat, joista on hulppeat näkymät ympäristöön.

Talojen yhteyteen rakennetaan kaksikerroksiset autohallit. Suunnittelussa on huomioitu autojen sähkölatauspaikkojen, sähköisten pienkulkuneuvojen latauspisteiden ja polkupyöräpaikkojen tarve.

Viimeistelyvaiheessa oleva asunto Toivolankatu 10:ssä.

Mäntymäen alueen rakennukset on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Ajak. Hankkeen pääurakoitsija toimii Hartela Länsi-Suomi. Hanke on saanut Kuntarahoituksen vihreän rahoituksen.

Kerromme lisää kohteesta rakentamisen edetessä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Katso lisää kuvia Instagramista:

Toivolankatu 10:n rakennustyömaata ja Kunnallissairaalantien valmiita taloja.