TVT Logo
Konradinkuja 1 julkisivu ja parvekkeita.

Konradinkujalla rakentaminen sujuu aikataulussa

TVT Asunnoille rakentuu kaksi asuinkerrostaloa Varissuolle osoitteeseen Konradinkuja 1. Talojen rakentaminen on sujunut aikataulun mukaisesti, ja niiden arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024.

Kaksi Konradinkujalle valmistuvaa kerrostaloa.

Toinen taloista on 7-kerroksinen ja toinen 5-kerroksinen. Yhteensä niihin valmistuu 88 uutta vuokrakotia kesällä 2024. Kerrostalot sijaitsevat rauhallisella paikalla rivitaloalueen ja päiväkodin naapuristossa. Lähellä on sekä luontoa että palveluja. Varissuon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät, ja pienen matkan päässä on mm. Varissuon jäähalli ja kuntosali. Lähellä ovat myös Varissuon liikekeskuksen palvelut, päiväkodit ja kansainvälinen koulu.

Linja-autovuorot kulkevat tiheästi, ja lähin bussipysäkki on aivan talojen edustalla. Talojen yhteiselle laajalle piha-alueelle on tulossa runsaasti parkkipaikkoja sekä asukkaiden viihtyisyyttä lisäämään istuskelualueita ja lasten leikkipaikka.

Konradinkujan keittotila.

Käytännöllisiä pohjaratkaisuja

Huoneistojen pohjaratkaisut on suunniteltu käytännöllisiksi. Koteja on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin, niin yksin asuville, pariskunnille kuin pienille tai keskisuurille perheillekin. Huoneistovalikoimaa on yksiöistä kolmioihin (yksiöt 29,5 m2, kaksiot 40–48,5 m2 ja kolmiot 65–69 m2).

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa ja osassa myös erillisiä vaatehuoneita. Lasitetut parvekkeet tuovat lisää tilan tuntua. Energiankulutuksessa hyödynnetään Varissuon lämmön hakevoimalaa, joten kotien lämmitys on paikallisesti tuotettua ja kustannustehokasta.

Kylpyhuone Konradinkujalla.

Asukkaille on tarjolla runsaasti yhteiskäyttötiloja: kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone ja saunat, joista toinen on infrapunasauna. Porraskäytävien lasiseinät tuovat portaikkoon avaruutta ja valoa. Taloissa on hissit. Kohteen rakentaa Hartela Länsi-Suomi Oy. Suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto AJAK Oy.

Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista. Katso lisää kuvia Instagramista:

Lasitetulta parvekkeelta näkymä metsään.