TVT Logo

Asuntohaku on nyt käynnissä Arolan rivistön koteihin

Löydä unelmakotisi keväällä 2024 valmistuvasta idyllisestä Arolan rivistöstä. Avarat asunnot ja merellinen tunnelma odottavat sinua Hirvensalon sydämessä. Täytä asuntohakemus nyt!

Moderni koti luonnon keskellä

Arolan rivistö koostuu neljästä modernista rivitalosta, jotka sijaitsevat rauhallisen tien molemmin puolin. Rivitaloissa on yhteensä 34 asuntoa, jotka tarjoavat toimivan kodin niin pienille kuin keskisuurille perheille. Kodit vaihtelevat 55 m²:n kaksioista ja 76 m²:n kolmioista tilaviin 95 m²:n perheasuntoihin asti. Kotien suunnittelussa on painotettu toimivia ja nykyaikaisia tila- ja materiaaliratkaisuja. Jokaisella asunnolla on oma terassillinen huoneistopiha.

Yhteisölliseksi suunnitellulla piha-alueella lapset voivat leikkiä turvallisesti, ja asukkaat voivat nauttia yhteisestä oleskelusta. Talojen keskiöstä löytyvät väestönsuoja ja varastotilat. Piha-alueella on myös viihtyisä terassillinen pihasauna, joka tarjoaa rentoutumismahdollisuuden kiireisen viikon päätteeksi. Tien molemmin puolin on autopaikkoja, joista osa on katettuja.

Tutustu paremmin haettaviin koteihin Arolan rivistön kohdesivulla.

Havainnekuva Arolan rivistön olohuoneesta
Havainnekuva Arolan rivistön olohuoneesta 2

Luonnon ympäröimä Arola

Arolan asuinalueella vehreä luonto, raikas meri-ilma ja perheystävällinen ilmapiiri luovat seesteisen tunnelman. Arolan rivistö täydentää suositun asuinalueen uudisrakennuksia. Luonnon ympäröimä alue tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ja rauhallisen ympäristön, jossa lapset voivat vapaasti leikkiä.

Turun keskustaan Arolasta hurauttaa omalla autolla vartissa, ja bussilla matka sujuu puolessa tunnissa. Kesäisin Ruissaloon ja keskustaan kuljettavan Fölin vesibussin pysäkkikin on lyhyen kävelymatkan päässä. Myös palvelut, kuten kaupat, koulut ja monet harrastusmahdollisuudet ovat kätevästi saavutettavissa.

Lue lisää Arolan asuinalueesta.