TVT Logo
Hiidenvartin talojen rakentaminen käynnissä.

Kärsämäkeen valmistuu kolme uutta asuinkerrostaloa alkuvuodesta 2024

Kärsämäkeen valmistuvan Hiidenvartin uudiskohteen asuinkerrostalojen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2024.

Hiidenvartin kolme nelikerroksista taloa sijaitsevat rauhallisella tontilla päättyvän tien päässä osoitteessa Ristinpaltankatu 9. Naapuristossa on mm. Leafin vanha makeistehdas ja Leaf-areena. Tontilta on matkaa Turun kauppatorille noin viisi kilometriä. Lähin bussipysäkki on noin 200 metrin päässä.

Hiidenvartin keittotilan rakentaminen käynnissä.

Koteja pienille ja keskisuurille perheille

Hiidenvartin taloihin tulee 66 uutta esteetöntä asuntoa, joissa on valikoimaa 35,5 m2:n yksiöstä 81 m2:n neliöihin. Suurin osa huoneistoista on kaksioita, jotka soveltuvat esimerkiksi pariskunnille. Myös pienille ja keskisuurille perheille on suunniteltu viihtyisiä perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on tilavat parvekkeet.

Autopaikat ja ulkoiluvälinevarastot ovat piha-alueella. Talojen yhteinen kerhotila on B-talossa ja sauna C-talossa.

Hiidenvartin rakennustyömaalla kolmen talon rakentaminen käynnissä.

Omat vesi- ja sähkömittarit

Hiidenvartissa on kaukolämpö ja huoneistokohtainen veden- ja sähkönmittaus. Keittiötasojen väri on tummanharmaa. Kylpyhuoneissa seinälaatta on valkoista. Vaaleasävyisissä kodeissa on myös neutraalin väriset tehosteseinät.

Kohteen arkkitehtisuunnitelmat on tehnyt Haroma Partners Oy. Hanketta on ollut kehittämässä Suomen Kovabetoni Oy, ja kohteen rakentaa Rakennusosakeyhtiö Mäkinen. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.