TVT Logo
Vesihaaste

Tule mukaan vesihaasteeseen!

TVT Asuntojen vesihaaste alkaa nyt. Haastamme asukkaamme tutkimaan omaa vedenkulutustaan ja pohtimaan, olisiko arjen vedenkäytössä parannettavaa.

Mikä on vesihaaste?

Vesihaasteessa käymme läpi arjen veden kulutusta ja miten jokainen meistä voi vähentää ylimääräistä veden kulutusta.

TVT:n 20 000 asukkaan toimilla on iso merkitys. Jos kaikki tekevät pieniä muutoksia arjessaan, on yhteisvaikutus valtava. Vähentämällä ylimääräistä veden kulutusta, säästetään luontoa – ja lompakkoa. Yhdessä saamme aikaan muutoksen!

Tippuva hana tuhlaa suuria määriä vettä

Vedensäätövinkkejä ja -kokemuksia

Kampanjan aikana kuulemme, millaisia uusia vedensäästövinkkejä asukkaamme sekä esimerkkihenkilö on keksinyt. Voit seurata haasteen etenemistä somessa hashtagilla #arjenilmastoteot.

Millaisen muutoksen saamme yhdessä aikaan?

Vesihaaste osana arjen ilmastotekoja

Vesihaaste on yhtenä teemana TVT:n arjen ilmastoteot -kampanjassa. Kampanjassa nostetaan esille eri kestävän kehityksen teemoja ympäri vuoden. Arjen ilmastotekoihin kuuluu veden- ja energiansäästö sekä lajittelu.

Jokainen teema nostetaan esille kaksi kertaa vuoden aikana. Ensin jaetaan tietoa ja vinkkejä eri teemoista. Kuhunkin teemaan palataan uudelleen puolen vuoden jälkeen. Silloin näemme ja kuulemme, millaisia uusia vinkkejä esimerkkihenkilö ja muut asukkaamme ovat keksineet veden säästämiseen.

Katso lisää: Arjen ilmastoteot

Arjen ilmastoteot