TVT Logo
Kuusikerroksinen uusi kerrostalo.

TVT:n uudiskohde Eerikinhovi valmistui Kaarinan keskustaan

Kaarinan keskustaan (os. Lautakunnankatu 14) valmistui 65 uutta vuokrakotia. Ensimmäiset asukkaat ovat jo päässeet muuttamaan. Onnea uusiin koteihin!

Kerrostalon pääsisäänkäynti, jonka edessä kukkaistutuksia.

Kaarinan keskustan palveluiden keskellä

Eerikinhovin uudiskohde on kuusikerroksinen kerrostalo Kaarinan keskustassa palveluiden keskellä. Vapaarahoitteisessa kohteessa on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin, aina pienistä yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asunnoissa on viihtyisät lasitetut parvekkeet sisäpihan suuntaan tai idylliset ranskalaiset parvekkeet kadun suuntaan. Nyt valmistunut kohde täydentää korttelin uudisrakennusten kokonaisuuden viimeisenä valmistuvana talona.

Kerrostalon lasitetut parvekkeet.

Neutraalit pintamateriaalit

Uusien asuntojen neutraalit ja helppohoitoiset pintamateriaalit antavat hyvän pohjan oman sisutuksen suunnittelulle. Valkoisissa keittiökaapistoissa on metallinsävyiset vetimet. Kylpyhuoneen seinillä on vaaleaa laattaa ja lattioilla tummanharmaata laattaa. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet kiinteästi asennettuina.

Ensimmäiset asukkaat ovat jo päässeet muuttaamaan uusiin koteihinsa. Toivomme asukkaiden viihtyvän uusissa kodeissaan, onnea uusiin koteihin!

Kaksi kukkaruukkua, joissa kukkaistutukset.