TVT Logo
Köydenpunojankatu 5 julkisivu.

Asuntohaku on nyt käynnissä Köydenpunojankatu 5:n puutalokoteihin

Raunistulan idyllisellä puutaloalueella sijaitseva asuinkohde valmistuu perusparannuksesta. Kohteeseen tulee 58 uutta vuokrakotia. Kodit ovat muuttovalmiita kesällä 2023 – asuntohaku on nyt käynnissä!

Idyllistä puutaloelämää keskustan kupeessa. Köydenpunojankatu 5 valmistuu perusparannuksesta kesällä 2023 ja asuntohaku on nyt käynnissä. Perusparannuksessa uusittiin tekniikan lisäksi keittiöt, kylpyhuoneet ja muut asuintilat nykystandardien mukaiseksi vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen. Kohteeseen valmistuu 58 uutta vuokrakotia, asunnot ovat kaksioita ja kolmioita (42–62 m2). Asuntokohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita ja laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Uudistettuja koteja

Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita. Uudet pintamateriaalit ovat helppohoitoisia ja luovat neutraalin pohjan oman kodin sisustukselle. Asuntoihin on myös jätetty esille vanhaa arkkitehtuuria kunnioittavia yksityiskohtia, kuten vanhoja väliovia uudelleen kunnostettuina ja osassa asuntoja on kauniita kakluuneita koristeena. Asukkaiden käytössä on erillisessä ulkorakennuksessa yhteinen pihasauna.

Puutalokoteja keskustan kupeessa

Raunistulan puutaloalue on viihtyisää ja kodikasta seutua keskustan kupeessa. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan. Turun linja-autoasema sijaitsee Aninkaisten sillan toisella puolella ja Logomon uutta kävelysiltaa pitkin on hetkessä keskustan puolella.

Lue lisää asuntokohteesta ja tutustu asuntoihin:

Digistailattu kuva perusparannuksesta valmistuvan puutalokodin keittiöstä.