TVT Logo

Jaa kuva oman kotisi lajittelupisteestä ja voit voittaa kierrätyspaketin

Julkaise Instagramissa kuva kotisi lajittelupisteestä 31.5.2023 mennessä ja voit voittaa Everyday Designin Turku XL -kierrätyspaketin (arvo 155 €). Merkitse kuvaasi käyttäjä @tvtasunnot ja lisää julkaisuun kuvakilpailun tunniste #kodinlajittelupiste.

Miten lajittelu onnistuu kotona parhaiten? Missä on lajittelupisteelle paras paikka? Miten olet ratkaissut asian omassa arjessasi?

Jaa parhaat vinkkisi kodin lajittelupisteen organisoimiseksi. Julkaise Instagramissa kuva kotisi kekseliäästä tai hyvin toimivasta lajittelupisteestä 31.5.2023 mennessä ja voit voittaa Everyday Designin Turku XL -kierrätyspaketin (arvo 155 €). Merkitse kuvaan käyttäjä @tvtasunnot ja lisää julkaisuun kuvakilpailun tunniste #kodinlajittelupiste, jotta kuvasi on mukana kilpailussa.

Ohjeet lyhyesti:

  1. Kilpailuun osallistuaksesi Instagram-tilisi tulee olla julkinen.
  2. Ota kuva kotisi kekseliäästä tai hyvin toimivasta lajittelupisteestä.
  3. Merkitse kuvaasi käyttäjä @tvtasunnot ja käytä kuvakilpailun tunnistetta #kodinlajittelupiste.

Kilpailun säännöt:

Voit osallistua TVT Asuntojen lajittelupisteen kuvakilpailuun lataamalla Instagramiin kuvan oman kotisi lajittelupisteestä, merkitsemällä siihen käyttäjän @tvtasunnot ja lisäämällä julkaisuun tunnisteen #kodinlajittelupiste.

Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä oikeus kuvan julkaisemiseen. Kuvan on oltava hyvien tapojen mukainen, eikä se saa loukata toisen henkilön kotirauhaa tai yksityisuudensuojaa. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja hyväksyy kuvien käyttöoikeuden ja edelleen jakamisen TVT:n some- ja viestintäkanavissa. Huomaathan, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta kuva voi näkyä ja tulla huomioiduksi kilpailussa.

Osallistumisaikaa on 31.5.2023 saakka. Osallistua voi vain Instagramin kautta. Instagram tai Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Kisan järjestäjä on TVT Asunnot Oy.

Kilpailun palkintona on 155 euron arvoinen Everyday Designin Turku XL-kierrätyspaketti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajan valitsee TVT:n raati kesäkuussa 2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Lue TVT:n tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja