TVT Logo
Kuvassa henkilö istuttamassa parvekelaatikkoon kasveja.

#tvtpihahaaste

Julkaise Instagramissa kuva viihtyisästä TVT:n pihasta tai parvekkeesta 31.7.2023 mennessä ja voit voittaa 150 €:n lahjakortin Flörin puutarhaliikkeeseen. Tägää kuvaan @tvtasunnot ja jaa kuva Instagramissa hashtagilla #tvtpihahaaste.

Julkaise Instagramissa kuva viihtyisästä TVT:n pihasta tai parvekkeesta ja voit voittaa 150 € lahjakortin Flörin puutarhaliikkeeseen.

Lyhyesti:

  1. Kilpailuun osallistuaksesi Instagram-tilisi tulee olla julkinen
  2. Ota kuva viihtyisästä TVT:n pihasta tai parvekkeesta
  3. Tägää kuvaasi @tvtasunnot ja käytä kilpailun virallista hashtagia #tvtpihahaaste

Kilpailun säännöt: Voit osallistua TVT Asuntojen pihakuvakilpailuun toimimalla seuraavasti: lataa kuvan Instagramiin, tägää siihen käyttäjä @tvtasunnot ja lisää kuvateksteihin tunniste #tvtpihahaaste. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä oikeus kuvan julkaisemiseen. Kuvan on oltava hyvien tapojen mukainen, eikä se saa loukata toisen henkilön kotirauhaa tai yksityisuudensuojaa. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja hyväksyy kuvien käyttöoikeuden ja edelleen jakamisen TVT:n some- ja viestintäkanavissa. Huomaathan, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta kuva voi näkyä/tulla huomioiduksi kilpailussa.

Osallistumisaika päättyy 31.7.2023 saakka. Osallistua voi vain Instagramin kautta. Instagram ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Kisan järjestäjä on TVT Asunnot Oy.

Kilpailun palkintona on 150 € lahjakortti Flörin puutarhaliikkeeseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Voittaja valitaan TVT:n raadin toimesta elokuussa 2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Lue TVT:n tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja