TVT Logo
Piirroskuvassa mehiläinen, perhonen ja siili

Pihahaaste perheen pienimmille

Piirrä unelmiesi piha tai lataa nettisivuiltamme valmiit värityskuvat. Lähetä meille kuva piirustuksestasi 31.7.2023 mennessä, niin osallistut jätskilahjakorttien arvontaan. Arvomme osallistuneiden kesken 10 kpl 10 €:n jätskilahjakortteja.

Piirustuskilpailun säännöt

Toimita kuva piha-aiheisesta piirustus-/väritysteoksesta TVT:lle sähköpostitse: tvtviestinta@tvt.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee kirjata piirustuskilpailu ja tekstikenttään lisätä lapsen etunimi ja ikä. Sähköpostin liitteeksi lisätään kuva teoksesta.

Kilpailuun voi osallistua 31.7.2022 saakka. Elokuussa arvomme osallistuneiden kesken 10 kpl 10 €:n jätskilahjakortteja R-kioskille. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonta suoritetaan satunnaisarvontana kilpailuun osallistuneiden lasten kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kilpailun järjestää TVT Asunnot Oy.

Mikäli emme tavoita voittajaa kuukauden sisällä palkinnon toimittamiseksi, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. TVT Asunnot Oy ei vastaa voittajille mahdollisesti aiheutuvista palkintojen menetyksistä, jos palkinnot syystä tai toisesta katoavat. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja

Osallistumalla tähän kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä. Järjestäjänä pidätämme itsellämme oikeuden säännönmuutoksiin.