TVT Logo
Kaarinan Eerikinhovin julkisivu kadun puolelta. Suuntaa-antava havainnekuva.

Asuntohaku on nyt käynnissä Kaarinan Eerikinhoviin

Uusia viihtyisiä vuokrakoteja Kaarinan keskustaan. Kohteeseen valmistuu 65 uutta vuokrakotia ja talon alle sijoittuva parkkihalli. Kodit ovat muuttovalmiita kesällä 2023 – asuntohaku on nyt käynnissä.

Kaarinan keskustaan, os. Lautakunnankatu 14, valmistuu kesällä 2023 vapaarahoitteinen Eerikinhovin uudiskohde. Kohde täydentää korttelin uudisrakennusten kokonaisuuden viimeisenä valmistuvana talona. Eerikinhoviin valmistuu monipuolisesti erikokoisia huoneistoja, aina yksiöistä saunallisiin neliöihin (asuntokoot 28–83,5 m2). Asuntoja tarjotaan ensisijaisesti kaarinalaisille, Kaarinassa työssä käyville tai siellä opiskeleville. Asuntokohde on savuton. Lemmikit tervetulleita.

Koteja Kaarinan keskustaan

Kohde sijaitsee aivan Kaarinan keskustan ytimessä, hyvien bussi- ja kulkuyhteyksien varrella. Vanhan ykköstien toiselta puolelta löytyy mm. Kaarinan keskusliikuntapuisto laajoine ulkoilureitteineen ja tennis- ja jäähalleineen. Asuntokohteen kanssa saman kadun varrelta löytyy mm. Kaarina-talo kattavine kirjastopalveluineen. Turun keskustaan on matkaa noin 8 km.

Toimivia ja valoisia koteja

Uusien asuntojen helppohoitoiset pintamateriaalit ja vaaleat pinnat luovat neutraalin pohjan oman kodin sisustukselle. Kohteessa on monipuolinen asuntovalikoima, aina yksiöistä saunallisiin perheasuntoihin. Asuntopohjissa on erilaisia parvekkeita huoneistotyypistä riippuen, esimerkiksi ranskalainen tai lasitettu parveke. Hae nyt uutta kotia kesäksi!

Lue lisää asuntokohteesta ja tutustu asuntoihin:

Kaarinan Eerikinhovin julkisivu sisäpihan puolelta. Suuntaa-antava havainnekuva.