TVT Logo

Asuntohaku on nyt käynnissä Linkkitorninkatu 2:n uusiin koteihin

Pääskyvuoren Linkkitornin uudelle asuinalueelle valmistuu toinen TVT:n uudiskohde, os. Linkkitorninkatu 2. Kodit ovat muuttovalmiita loppukeväällä 2023 – asuntohaku on nyt käynnissä!

Pääskyvuoren Linkkitornin uudelle asuinalueelle valmistuu nyt toinen TVT:n uudiskohde, os. Linkkitorninkatu 2. Alue rajautuu metsän ja puistoalueen väliin, heti talojen vierestä meneekin polku ulkoilureiteille. Asuntokohde koostuu kahdesta uudesta asuintalosta ja takapihan pihakannen alle tulevasta parkkihallista. Pihakannen päälle tulee mm. lasten leikkipaikka ja istuskelualueita. Asuntokohde on savuton. Lemmikit tervetulleita.

Koteja Linkkitornin uudelle asuinalueelle

Linkkitorninkatu 2:een tulee asuntoja aina yksiöistä saunallisiin neliöihin (asuntokoot 31,5–97 m2). Alueen ympäristö on vehreää ja rauhallista. Lyhyen kävelymatkan päässä on Itäharjun kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Myös bussiyhteydet alueelta ovat hyvät, ja busseja kulkee tiuhaan tahtiin Itäharjun ja keskustan väliä. Autolla pääsee nopeasti sekä Ohikulkutien että Helsingintien suuntaan. Kupittaan juna-asemalle on matkaa vain noin 3 kilometriä.

Toimivia ja valoisia koteja

Uusien asuntojen vaaleat pinnat luovat neutraalin taustan oman kodin sisustamiseen. Asuntojen lasitetut parvekkeet tuovat koteihin lisää tilan tuntua. Asuntopohjat on suunniteltu käytännöllisiksi ja asuntoihin on valittu helppohoitoiset pintamateriaalit. Hae nyt uutta kotia loppukevääksi!

Lue lisää asuntokohteesta ja tutustu asuntoihin: