TVT Logo
Raision Tornikadulle valmistui TVT:n uudiskohde.

TVT:n uudiskohde valmistui Raision keskustaan Tornikadulle

Raision keskuspuiston laidalle (os. Tornikatu 7) valmistui 47 uutta TVT-kotia. Ensimmäiset asukkaat ovat jo päässeet muuttamaan sisään - onnea uusiin koteihin!

Tornikadun kohde sijaitsee Raision keskustassa, aivan keskuspuiston laidalla.

Raision keskustan palvelujen ytimessä

Raision keskustassa sijaitseva Tornikadun uudiskohde on kahdeksankerroksinen asuintalo lasitettuine parvekkeineen. Vapaarahoitteiseen kohteeseen valmistui 47 uutta vuokrakotia (32–85 m2), yksiöistä perheasuntoihin. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteistilojen lisäksi myös liiketiloja.

Raision keskustasta löytyy kattavat bussiyhteydet, kaupat, kirjasto ja lukuisia muita palveluita. Turun keskustaan ajaa omalla autolla noin vartissa ja bussilla matka taittuu noin puolessa tunnissa. Raisiosta löytyy myös Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus Mylly uusine leffateattereineen. Raisiossa arki rullaa vaivattomasti, sillä kaikki palvelut ovat lähellä.

Tornikadun uudiskohteen keittiö.
Raision Tornikadun uudiskohteen makuuhuone.
Raision Tornikadun uudiskohteen asunnon parveke.

Keskuspuiston laidalla

Vaikka kohde sijaitsee aivan Raision keskustan ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella, pääsee keskustan vilinästä helposti vehreisiin keskuspuiston maisemiin. Talon takapihalta on uusi kulkuyhteys Raision keskuspuiston erinomaisille ulkoilu- ja liikuntapaikoille. Talon lähikulmilla Keskuspuistossa on mm. senioreiden ulkokuntokeidas ja lasten leikkipaikkoja sekä useita ulkoilureittejä.

Tornikadun uudiskohteen takapihalta on suora kulkuyhteys keskuspuistoon.

Uusia koteja

Uusien asuntojen vaaleat pinnat luovat neutraalin taustan oman kodin sisustamiseen. Asuntojen lasitetut parvekkeet tuovat koteihin lisää tilan tuntua. Asuntopohjat on suunniteltu käytännöllisiksi ja asuntoihin on valittu helppohoitoiset pintamateriaalit. Talossa on paljon erilaisia asuntopohjia, pienistä yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin elämänvaiheisiin. Kohteeseen valittiin asukkaiksi ensisijaisesti raisiolaisia, Raisiossa työssä käyviä tai siellä opiskelevia.

Tornikadun uudet kodit ovat vuokrattu ja ensimmäiset asukkaat ovat jo päässeet muuttamaan sisään. Toivomme asukkaiden viihtyvän uusissa kodeissaan, onnea uusiin koteihin!

Asukaskansio uuden kodin keittiössä.