TVT Logo
Hiidenvartin työmaa alkuvaiheessa.

Hiidenvartin rakennustyöt ovat käynnistyneet Kärsämäessä

TVT Asunnot rakennuttaa Kärsämäkeen, os. Ristinpaltankatu 9, Hiidenvartti-nimisen uudiskohteen.

Hiidenvarttiin tulee kolme nelikerroksista asuinkerrostaloa ja 66 uutta vuokrakotia. Kohteen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2024.

Hiidenvartin kerrostalot rakennetaan rauhalliselle tontille päättyvän tien päähän. Lähellä on monipuolista asuinrakentamista sekä vanha Leafin makeistehdas eli nykyinen Leaf Areena. Alueen reunalla on vanha Hiidenvartin pienteollisuusalue.

Hiidenvartin työmaa sijaitsee aivan Leaf Areenan naapurissa.

Hiidenvartti sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Turun kauppatorilta. Kilometrin päässä Tampereentiellä on suurempia lähikauppoja. Keskustaan kulkee useita bussilinjoja, ja lähin pysäkki on noin 200 metrin päässä. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja liikuntapalveluita on tarjolla Leafin Areenalla.

Sisätyöt ovat vasta alkuvaiheissa.

Asuntojen koot vaihtelevat 35,5 m2 yksiöstä 81 m2:n neliöön. Suurin osa huoneistoista tulee olemaan kaksioita, jotka soveltuvat esimerkiksi pariskunnille. Myös pienille ja keskisuurille perheille on suunniteltu viihtyisiä perheasuntoja.

Kohteen arkkitehtisuunnitelmat on tehnyt Haroma Partners Oy. Hanketta on ollut kehittämässä Suomen Kovabetoni Oy, ja kohteen rakentajana toimii Rakennusosakeyhtiö Mäkinen. Kerromme lisää kohteesta rakentamisen edetessä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Kohde valmistuu arviolta vuoden 2023 alkupuolella.