TVT Logo
Vienankatu 4 on rivitalokohde Vaalassa.

Vienankatu 4:ssä uusitaan kylpyhuoneet ja keittiöt

Vaalan rauhallisella pientaloalueella sijaitseva sympaattinen rivitalokohde on rakennettu vuonna 1990. Kohteessa saneerataan nyt asuntojen keittiöt, wc:t ja kylpyhuoneet saunoineen. Remontti etenee vaiheittain talo talolta, ja kevään aikana viimeisetkin asunnot valmistuvat saneerauksesta.

Ensimmäiset kaksi taloa jo remontoitu

Vienankatu 4:n asuntokohde koostuu kolmesta rivitalosta, joissa on yhteensä 19 yksi- tai kaksikerroksista asuntoa. Kahden ensimmäisen talon keittiöt ja kylpyhuoneet on jo remontoitu. Viimeisen talon asunnoista osa valmistuu tämän viikon perjantaina, ja viimeisissä asunnoissa remontti käynnistyy lähiaikoina.

Vienankatu 4 on kolmen rivitalon kohde.

Remontti etenee vaiheittain

Remontti on toteutettu siten, että asukkaat ovat voineet asua kodeissaan korjaustöiden aikana. Yhden asunnon remonttiaika on noin neljä viikkoa. Asuntojen muut tilat on remontin aikana rajattu ja suojattu. Asukkaiden käytössä on väistötiloina väliaikaiset ruuanvalmistus- ja peseytymistilat piha-alueella.

Remontissa uudistetaan keittiön kaapistot, kodinkoneet, muovimatto ja muut pinnat. Osassa asuntoja on alakerrassa erillinen pikku-wc, jonka vesikalusteet uusitaan ja lattia laatoitetaan. Saneerauksen yhteydessä asuntoihin asennetaan asuntokohtaiset vesimittarit.

Asuntojen kylpyhuoneet ja niiden yhteydessä olevat saunat uusitaan täysin. Kylpyhuoneisiin tulee harmaata lattialaattaa, valkoista seinälaattaa ja uudet vesikalusteet. Saunoissa uusitaan lauteet, kiukaat ja muut pinnat. Remontin jälkeen tilat ovat uutuuttaan hohtavia ja raikkaita.

Vienankatu 4:ssa keittiön uusiminen menossa.

Kevään aikana kaikilla asukkailla uudet keittiöt ja kylpyhuoneet käytössä

Vaiheittain edennyt saneeraus valmistuu kokonaisuudessaan kevään 2023 aikana. Alustavan aikatauluarvion mukaan viimeisen vaiheen asunnoissa remonttityöt valmistuvat maalis-huhtikuun 2023 aikana. Tämän jälkeen asukkaat pääsevät kokkailemaan uusituissa keittiöissä ja nauttimaan löylyistä uusituissa saunoissa.

Lisää kuvia Instagramissa: @tvtasunnot

Vienankatu 4:n kylpyhuoneremontti työn alla.