TVT Logo
Loimukadun uudiskohde valmistuu Raision Kerttulaan.

TVT:n uudiskohde valmistui Raision Kerttulaan

Raision Kerttulaan (os. Loimukatu 3) valmistuu 33 uutta TVT-kotia. Asukkaat muuttavat kohteeseen vaiheittain. Ensimmäiset asukkaat pääsevät tänään muuttamaan sisään - onnea uusiin koteihin!

As Oy Sointu II.

Päättyvän kadun päässä metsän reunalla

Kerttulassa sijaitseva uudiskohde on tyylikäs viisikerroksinen asuintalo isoine lasitettuine parvekkeineen. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lisäksi lasitetulta parvekkeelta kulku omalle patiolle. Vapaarahoitteiseen kohteeseen valmistuu 33 uutta kotia, asuntopohjat ovat kaksioita ja kolmioita.

Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla, päättyvän kadun päässä mäntymetsän reunalla. Asukkaille on myös reilusti pysäköintilaa, joko erikseen varattaville piha- tai autokatospaikoille. Nyt valmistuva TVT:n kohde täydentää Loimukadun asuintalojen kokonaisuuden, viimeisenä kadun varrelle valmistuvana kerrostalona.

Loimukadun asunnoissa on isot, lasitetut parvekkeet.

Keskuspuiston laidalla

Raision keskuspuiston kattavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan asuntokohteen vieressä. Keskuspuiston puoleisilta parvekkeilta onkin vehreät puistomaisemat pelikenttien suuntaan. Toiselta puolelta taloa on puolestaan maisemat pientalojen ja mäntymetsän suuntaan.

Lapsiperheiden arkea helpottavat vain kivenheiton päässä sijaitsevat päiväkoti ja koulu. Luonnonläheiseltä ja rauhalliselta Loimukadulta on vain vajaan kilometrin matka Raision keskustaan, ja Turkuun ajaa autolla noin vartissa.

Asunnoissa on vaaleanharmaa vinyylilankkulattia.

Uusia koteja

Asuntojen pintamateriaaleihin ja yksityiskohtiin on panostettu. Asuntojen keittiöissä on kattoon upotettu valaistus, valmiiksi asennetut astianpesukoneet ja tyylikkäästi valitut yksityiskohdat, aina hanoista vetimiin. Osassa keittiöistä on myös käytännölliset saarekkeet. Lattiamateriaalina on tyylikäs vaaleanharmaa vinyylilankku, jonka alla on lattialämmitys läpi asunnon. Kylpyhuoneet ovat tilavia, ja suurimmassa osassa on myös oma sauna. Saunan jälkeen voikin halutessaan vilvoitella omalla lasitetulla parvekkeella.

Kaikki Loimukadun uudet kodit on vuokrattu, ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan sisään 20.2. Kohteeseen valittiin asukkaiksi ensisijaisesti raisiolaisia, Raisiossa työssä käyviä tai siellä opiskelevia. Uusien asukkaiden muutot ovat porrastettu helmikuun loppupuolelta maaliskuun alkuun. Toivomme asukkaiden viihtyvän uusissa kodeissaan, onnea uusiin koteihin!

Asuntojen keittiöissä on laadukkaat pintamateriaalit.
Keittiöiden hanat ovat kaarevat.
Useimmissa asunnoissa on kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna.